Ανατολική Μάνη: «Παραμείνετε σε επιφυλακή όλο το βράδυ», λέει το μήνυμα που εστάλη από το 112

Must Read

«Παραμείνετε σε επιφυλακή όλο το βράδυ. Μεγάλη δασική πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη. Παρακολουθείτε και ακολουθείστε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα του «112» που εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Μάνης, από τη ΓΓΠΠ.

Αυτό το μήνυμα που δεν μπορούσε να σταλεί στους κατοίκους της Κεντρικής Εύβοιας (που πλημμύρισε με κόσμο να πνίγεται) επειδή θα προκαλούσε «εκατόμβη νεκρών»; Ε λοιπόν στην Ανατολική Μάνη, μπόρεσε μια χαρά να σταλεί -και καλώς- έτσι ώστε να ενημερωθούν οι κάτοικοι και να είναι σε επιφυλακή όλη τη νύχτα για τη φωτιά που μαίνεται.

Ε τω μεταξύ η Πυροσβεστική ενημέρωσε ότι ενισχύονται οι δυνάμεις της στην περιοχή Λαγκαδά του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας και συνολικά θα επιχειρούν όλο το βράδυ 155 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 47 οχήματα. Συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ.

Δείτε ακόμα: Ανατολική Μάνη: Σε πύρινο κλοιό η περιοχή, ολονύκτια αναμένεται η μάχη με τις φλόγες – Ευχάριστα τα νέα από Ευρώτα και Ελασσόνα (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This