Τα πρώτα λόγια της 32χρονης νοσηλεύτριας: «Θα μου έκοβε την καρωτίδα» (video)

Must Read

Πάγωσε το πανελλήνιο μετά την επίθεση με μαχαίρι ενός 59χρονου ασθενή σε μια 32χρονη νοσηλεύτρια, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του, βουτώντας στο κενό. 

Ο 59χρονος άντρας που είχε εγχειριστεί πριν από μερικές μέρες και νοσηλεύονταν στην καρδιολογική κλινική του «Αττικόν», πάτησε το κουδούνι κλήσης νοσηλευτή ζητώντας βοήθεια τα ξημερώματα και μόλις η 32 νοσηλεύτρια μπήκε στον θάλαμο, άρχισε να την μαχαιρώνει στο λαιμό και σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Η γυναίκα που είναι μητέρα δύο παιδιών, βρίσκεται εκτός κινδύνου φέρει σοβαρά τραύματα σε όλο της το σώμα, από το λαιμό, τον θώρακα, μέχρι και τα πόδια: «Πάλεψα για τη ζωή μου…» ήταν τα πρώτα λόγια της άτυχης γυναίκας που αντιστάθηκε με όλη της την δύναμη, ενώ από τις φωνές της ξύπνησαν και άλλοι ασθενείς του θαλάμου και έσπευσαν να τη βοηθήσουν. Τότε ο δράστης υπό την απειλή του μαχαιριού, τους απώθησε και κατάφερε να φτάσει στον 5ο όροφο του νοσοκομείου απ’ όπου βούτηξε στο κενό: «Θα μου έκοβε την καρωτίδα, ευτυχώς που βγήκαν οι ασθνείς από τα δωμάτια…» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε στους συναδέλφους της η 32χρονη ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται και ο σύζυγός της ο οποίος εργάζεται κι εκείνος στον Αττικόν, ως αναισθησιολόγος.

Στον φάκελο του 59χρονου Αλβανού ασθενής, ο οποίος θα έπαιρνε εξιτήριο τις επόμενες ημέρες, δεν υπήρχε κανένα ιστορικό ψυχικών νοσημάτων.

https://www.youtube.com/watch?v=XBiPwP9m3Mk

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε για το περιστατικό.

https://www.youtube.com/watch?v=9yLFyiK9p7E

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This