Με ένα «e-pass» η διέλευση σε όλα τα διόδια

Must Read

Τέλος φαίνεται πως παίρνει η ταλαιπωρία και οι ουρές στα διόδια για τους οδηγούς, καθώς από τον Νοέμβριο με έναν πομποδέκτη τα οχήματα θα περνούν από όλα τα διόδια της χώρας.

Οι εταιρείες που εκμεταλλεύονται τους αυτοκινητόδρομους κατέληξαν σε συμφωνία για την παρακράτηση του κομίστρου, το οποίο θα είναι κάτω από 2%, ενώ υπό συζήτηση είναι η αναλογικότητα, ώστε να είναι οι χρεώσεις των πολιτών πιο δίκαιες, όπως υποστηρίζουν τα dikaiologitika.gr.

Μέχρι σήμερα οι παραχωρησιούχοι, που είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες (Αττική Οδός, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, Ολυμπία Οδός, Μορέας, Γέφυρα στην πρώτη και Νέα Οδός και Κεντρική Οδός στη δεύτερη), παρέχουν καθένας ξεχωριστό e-pass για τους χρήστες.

Εκτός συμφωνίας παραμένει η Εγνατία Οδός, η οποία αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται 11 σταθμούς διοδίων στον βασικό άξονα Ηγουμενίτσα – Κήποι, από έναν στους τέσσερις κάθετους άξονες προς τα σύνορα, ενώ λειτουργεί και τα διόδια της υποθαλάσσιας σύνδεσης Ακτίου – Πρέβεζας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This