Μετά το πάθος πλακώθηκαν στο ξύλο με…κατσούνες! Στα κρατητήρια κατέληξε φλογερό ζευγάρι στην Κρήτη

Must Read

Στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου Κρήτης κατέληξε, χθες το βράδυ, ένα ζευγάρι, το οποίο πλακώθηκε στο ξύλο με…κατσούνες!

Πρόκειται για έναν 53χρονο Ηρακλειώτη και μια 44χρονη γυναίκα από την Βουλγαρίαμ οι οποίοι εκτός από ερωτικό δεσμό διατηρούσαν και μπαρ στην περιοχή του Μασταμπά.

Όμως, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ένα τρίτο πρόσωπο στη ζωή του Κρητικού, είχε φέρει σύννεφα και εντάσεις στη σχέση τους.

Χθες το βράδυ, επειδή λόγω της οικονομικής σύμπραξης τους στο μαγαζί υπήρχαν εκκρεμότητες ο 53χρονος πήγε στο μαγαζί, όπου στη θέα του άνδρα η γυναίκα εξαγριώθηκε κι άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπά. Εκείνος αντέδρασε, έβγαλε μια κατσούνα από το αυτοκίνητο του κι άρχισε να τη χτυπά με αποτέλεσμα να καταφθάσει η αστυνομία, που τους συνέλαβε και τους οδήγησε στην Ασφάλεια. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This