Νέες μπαλωθιές… κορωνοϊού στην Κρήτη: 12 κρούσματα σε γάμο με 500 καλεσμένους!

Must Read

Πολλαπλά κρούσματα εντοπίστηκαν σε έναν ακόμη γάμο, αυτή τη φορά στην Κρήτη, όπου το γαμήλιο γλέντι τελέστηκε παρουσία 500 καλεσμένων! 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open πρόκειται για περίπου 11 με 12 κρούσματα νέου κορωνοϊού, τα οποία εντοπίστηκαν μετά από γάμο που τελέστηκε στο δήμο Αποκόρωνα, στα Χανιά.

Από την πλευρά του, το kriti360.gr τονίζει ότι λίγες ημέρες μετά από τον γάμο ένα άτομο παρουσίασε συμπτώματα και μετά από έλεγχο βρέθηκε θετικό, με την ιχνηλάτηση να δείχνει πως ακόμη 11 με 12 καλεσμένοι ήταν θετικοί στον κορωνοϊό. Από αυτούς, ένας είναι πιο βαριά και βρίσκεται διασωληνωμένος στο Ηράκλειο, ενώ οι υπόλοιποι ασθενείς είναι σε καλή κατάσταση, και προς το παρόν τηρούν την κατ’ οίκον καραντίνα, όπως επιβάλλεται από τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα, πάντως, με το ίδιο site, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στύλου,  κ. Μανώλης Ζουλάκης, επιβεβαίωσε μεν το γεγονός, υποστήριξε, ωστόσο, ότι τα κρούσματα είναι αρκετά λιγότερα.

Τεράστια παραφιλολογία

Σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες προέκυψαν έξι επιβεβαιωμένα κρούσματα: «Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί στα Χανιά και στο χωριό μια τεράστια παραφιλολογία γύρω από το θέμα. Αναφέρουν για 25 και 30 κρούσματα για γάμο 1000 ατόμων και άλλα τέτοια. Δεν ισχύουν αυτά. Υπήρξαν 6 κρούσματα…», τονίζει o κ. Ζουλάκης για τον γάμο που τελέστηκε πριν από τρεις βδομάδες στο χωριό του.

Επίσης, ο πρόεδρος της κοινότητας διευκρινίζει ότι οι καλεσμένοι κατά την τέλεση του μυστηρίου δεν ήταν περισσότεροι από 250, οι οποίοι μάλιστα ήταν διασκορπισμένοι σε μια μεγάλη έκταση, ενώ στο γλέντι που ακολούθησε πήγαν 70 με 80 άτομα.

Ο κ. Ζουλάκης τονίζει, ακόμα, ότι τα 6 άτομα που προσβλήθηκαν από κορωνοϊό δεν είναι κάτοικοι του Στύλου, αλλά διαμένουν όλοι στη πόλη των Χανίων. «Το χωριό είναι καθαρό και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Άλλωστε άπαντες είμαστε πολύ προσεχτικοί με τα μέτρα, ενώ ήδη έχουν περάσει από τον συγκεκριμένο γάμο 3 περίπου εβδομάδες», αναφέρει καταλήγοντας ο πρόεδρος της κοινότητας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This