Χειροπέδες στον καρδιοπαθή οινοπαραγωγό Θανάση Παπαδά επειδή γιόρταζε τον… τρύγο!

Must Read

Στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας Θανάσης Παπαδάς, ο οποίος καταγγέλλει στην «Espresso» μέσα από την Καρδιολογική Κλινική ότι μια ομάδα αστυνομικών έκανε «ντου» στην αυλή του σπιτιού του, στην Αρχαία Νεμέα, την ώρα που γιόρταζε τον τρύγο μαζί με τη σύζυγό του, Ειρήνη Βελιμαχίτη, γνωστή ηθοποιό και λίγους συγγενείς και φίλους, με το πρόσχημα ότι δεν φορούσαν μάσκες!

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία που διατηρεί οινοποιείο στη Νεμέα, αλλά και όσα αναφέρει σε ανάρτησή της στο Facebook η σύζυγός του, το μεσημέρι της Κυριακής λίγοι συγγενείς και φίλοι βρίσκονταν στην αυλή για να γιορτάσουν τον τρύγο, όταν ξαφνικά εισέβαλαν περίπου 15 αστυνομικοί!

«Ο φίλος μου Θανάσης Παπαδάς “Οινοποιείο Παπαδά” και “Αμπελώνες Χαρίτου” στη γιορτή του τρύγου μαζεύτηκαν οικογενειακά και κάλεσαν και ελάχιστους φίλους, όπως γίνεται σε κάθε σπίτι, στον τρύγο των σταφυλιών!!! Παρ’ όλα αυτά, οι παρευρισκόμενοι στην αυλή του σπιτιού, όπου είχε στηθεί το πατητήρι, ήταν καθήμενοι, τηρούσαν αποστάσεις και οι περισσότεροι φορούσαν μάσκες!!!

Όταν έφτασα στο σημείο, συνάντησα μεγάλη αστυνομική δύναμη, τον Παπαδά στο έδαφος και τους αστυνομικούς να προσπαθούν να περάσουν χειροπέδες, γνωρίζοντας στην κατάσταση που βρίσκεται ο Θανάσης. Επίσης βεβαιώθηκαν παραβάσεις (μάσκας) σε όλους τους συγγενείς!!! Τελικά ομολογήθηκε ότι η συγγενική εκδήλωση έπρεπε να ματαιωθεί… έτσι αποφάσισε η Τοπική Αρχή!!! Αίσχος, ντροπή, αηδία για το κράτος δικαίου!!! Θανάση μου, Ειρήνη, Βασιλική, Δημήτρη…είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε!!!», ανάφερε στο κείμενό του φιλικό πρόσωπο του επιχειρηματία.

Καρδιολογικά προβλήματα

Όπως αναφέρει και η Ειρήνη Βελιμαχίτη, ενημέρωσαν τους αστυνομικούς ότι ο Θανάσης Παπαδάς αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και τους παρακαλούσαν να μην προκαλούν ένταση με τη στάση τους. «Εννοείται τους φωνάζαμε να μην τον πιέζουν, γιατί έχει πρόβλημα και αυτοί του πέρασαν χειροπέδες», αναφέρει σε σχόλιό της η γνωστή ηθοποιός.

Ο Θανάσης Παπαδάς κατέρρευσε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ενώ οι αστυνομικοί… μοίραζαν πρόστιμα για μάσκες και μη τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό! Στη συνέχεια ο κ. Παπαδάς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στην Καρδιολογική Κλινική, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This