Σε καραντίνα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Must Read

Σε καραντίνα βρίσκεται ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο οποίος είχε την Τρίτη συνεργασία επί ώρα στο γραφείο του στο κτήριο της Περιφέρειας με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένη Χατζηγιάννη, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊού.

Μάλιστα ο κ.Χατζηγιάννης γνωστοποίησε το αποτέλεσμα της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκε με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιώντας ότι και η σύζυγός του είναι θετική.

«Με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας, σας ανακοινώνω ότι προ λίγων λεπτών, μου γνωστοποιήθηκε το αποτέλεσμα του τεστ του COVID 19, όπου βγήκε θετικό. Η αιτία για την διενέργεια του ήταν κατόπιν συμβουλής του Δημάρχου και γιατρού Στρατή Κύτελη, λόγω εμπύρετης κατάστασης της συζύγου μου, η οποία διαγνώστηκε και εκείνη θετική στο τεστ. Παραμένουμε σε καραντίνα οικογενειακώς, χωρίς να έχουμε για την ώρα κανένα σύμπτωμα. Ζητούμε από όλους που ήλθαμε σε επαφή να είναι σε εγρήγορση και επιφυλακή για την προστασία της υγείας τους. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να επιδείξουν ατομική και κοινωνική ευθύνη παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας για να ξεπεράσουμε με επιτυχία την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε».

Σήμερα το κτήριο της Περιφέρειας βορείου Αιγαίου στη Μυτιλήνη παραμένει κλειστό, προκειμένου να απολυμανθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This