Τρίτη 27/7/2021

Κική Αβραμίδου: Η μητέρα 6 παιδιών που πέρασε στην Ιατρική 

Εργαζόμενη, νοικοκυρά, μητέρα και μαθήτρια! Η Κική Αβραμίδου αντεπεξήλθε με επιτυχία σε όλους τους κοινωνικούς ρόλους και ξεχώρισε. Σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα 6 παιδιών, το μικρότερο εκ των οποίων 6 ετών και το μεγαλύτερο 18, τελείωσε το εσπερινό ΕΠΑΛ στην Κατερίνη και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, περνώντας στην Ιατρική Αθηνών.

Η Κική Αβραμίδου μίλησε στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 για την προσπάθειά της να βρει τον απαιτούμενο χρόνο να διαβάσει αλλά και την στήριξη που δέχτηκε από τους καθηγητές της:

«Δεν νομίζω ότι έχω επιτύχει κάτι σημαντικό – θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη. Εργαζόμουν το πρωί, το μεσημέρι με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μιας νοικοκυράς και το βράδυ σχολείο και μετά διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά είχα καταξιωμένους ανθρώπους δίπλα μου, όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς που πραγματικά τους είμαι υποχρεωμένη, γιατί χωρίς να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος γι αυτά, με στήριξαν πάρα πολύ κυρίως ψυχολογικά παρά εκπαιδευτικά, γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς οι μεγάλοι άνθρωποι χρειαζόμαστε περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη λόγω των πολλών υποχρεώσεών μας» ανέφερε η πολύτεκνη μητέρα.

Όσο για το αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τις σπουδές της μέσα στο επιβαρυμένο της πρόγραμμα η κ. Αβραμίδου απάντησε: «Έδωσε ψυχή και σώμα σ’ αυτή τη μάχη και θέλω να το προσπαθήσω. Έχω την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου μου, θα επιστρατεύσουμε τους γονείς μας – θα τα καταφέρω. Ελάχιστες ώρες ύπνου είναι το φυσιολογικό για μένα, δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ