Κική Αβραμίδου: Η μητέρα 6 παιδιών που πέρασε στην Ιατρική 

Must Read

Εργαζόμενη, νοικοκυρά, μητέρα και μαθήτρια! Η Κική Αβραμίδου αντεπεξήλθε με επιτυχία σε όλους τους κοινωνικούς ρόλους και ξεχώρισε. Σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα 6 παιδιών, το μικρότερο εκ των οποίων 6 ετών και το μεγαλύτερο 18, τελείωσε το εσπερινό ΕΠΑΛ στην Κατερίνη και κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, περνώντας στην Ιατρική Αθηνών.

Η Κική Αβραμίδου μίλησε στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 για την προσπάθειά της να βρει τον απαιτούμενο χρόνο να διαβάσει αλλά και την στήριξη που δέχτηκε από τους καθηγητές της:

«Δεν νομίζω ότι έχω επιτύχει κάτι σημαντικό – θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη. Εργαζόμουν το πρωί, το μεσημέρι με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μιας νοικοκυράς και το βράδυ σχολείο και μετά διάβασμα. Παρ’ όλα αυτά είχα καταξιωμένους ανθρώπους δίπλα μου, όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς που πραγματικά τους είμαι υποχρεωμένη, γιατί χωρίς να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος γι αυτά, με στήριξαν πάρα πολύ κυρίως ψυχολογικά παρά εκπαιδευτικά, γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς οι μεγάλοι άνθρωποι χρειαζόμαστε περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη λόγω των πολλών υποχρεώσεών μας» ανέφερε η πολύτεκνη μητέρα.

Όσο για το αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τις σπουδές της μέσα στο επιβαρυμένο της πρόγραμμα η κ. Αβραμίδου απάντησε: «Έδωσε ψυχή και σώμα σ’ αυτή τη μάχη και θέλω να το προσπαθήσω. Έχω την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου μου, θα επιστρατεύσουμε τους γονείς μας – θα τα καταφέρω. Ελάχιστες ώρες ύπνου είναι το φυσιολογικό για μένα, δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This