Πρέβεζα: Σε λυόμενο-ερείπιο, κάτω από άθλιες συνθήκες ζουν ο Παραολυμπιονίκης Χρήστος Πάκος και η μητέρα του

Must Read

Θλίψη και συνάμα οργή προκαλεί η αποκάλυψη για τις άθλιες συνθήκες κάτω απο τις οποίες ζουν στην Πρέβεζα ο Παραολυμπιονίκης του τένις Χρήστος Πάκος και η ηλικιωμένη μητέρα του.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης και τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το «Βήμα της Πρέβεζας», ο χάλκινος παραολυμπιονίκης και η μητέρα του Κασσιανή ζουν τα τελευταία χρόνια σε ένα κοντέινερ, σχεδόν κατεστραμμένο, που δεν μπορεί να καλύψει ούτε στοιχειώδεις ανθρώπινες ανάγκες.

Η κατάσταση, ιδιαίτερα όταν πέφτει η νύχτα, γίνεται απελπιστική για τον πάντα χαμογελαστό Χρήστο που όπως ο ίδιος λέει προτιμά να κοιμάται έξω παρά μέσα στο κοντέινερ παρέα με τα ποντίκια. Ενδεικτικό του τι επικρατεί είναι ότι σε κάθε γωνιά μπορεί κάποιος να βρει ποντικοφάρμακο ενώ καταστρεμμένο είναι και το δίκτυο ύδρευσης και αποχέτευσης.

Ο μοναδικός λόγος που θέλει ο Χρήστος Πάκος να μπαίνει μέσα στο «σπίτι» είναι για να βλέπει αν τα μετάλλια που έχει κατακτήσει ως πρωταθλητής των Special Olympics, είναι στη θέση τους, στο ντουλάπι που κρύβει όλη του ζωή.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν είναι άθλιες, η σύνταξη της μητέρας δεν φτάνει και η οικογένεια παρ’ όλες τις ανάγκες της προσπαθεί να αντεπεξέλθει όπως μπορεί χωρίς να ζητιανεύει. Ο Χρήστος καθημερινά προσπαθεί να κερδίσει τα προς το ζην ψαρεύοντας. Κάποιες φορές τα καταφέρνει κάποιες άλλες όχι. Αυτό που χρειάζονται άμεσα είναι ένα άλλο σπίτι που να είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτό που ζουν σήμερα αλλά και μια σταθερή δουλειά για το Χρήστο…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This