Πώς συνέβη το τραγικό ατύχημα που στοίχισε τη ζωή στον Βαγγέλη Νοΐδη, αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ

Must Read

Η ΕΛΑΣ θρηνεί ένα από τα παλικάρια της που έχασε τη άδικα ζωή του εν ώρα υπηρεσίας.

Ο 33χρονος ειδικός φρουρός της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, Βαγγέλης Νοΐδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο την Τετάρτη, καθώς βρισκόταν καθ’οδόν μαζί με τον συνάδελφο του μετά την κλήση που έλαβαν να συνδράμουν σε κατάσβεση φωτιάς. Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει ο 25χρονος συνοδός του Αντώνης Νίκου, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Το χρονικό του ατυχήματος

Όλα συνέβησαν όταν η ομάδα ΔΙ.ΑΣ ξεκίνησε μαζί με μια ακόμα μηχανή στην οποία επέβαιναν άλλοι δύο αστυνομικοί, προκειμένου να βοηθήσουν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στην περιοχή του Αγίου Κοσμά. 

Οι δύο μηχανές είχαν αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα προκειμένου να μεταβούν άμεσα στο σημείο, όταν ξαφνικά στο ύψος της Γλυφάδας και κάτω από άγνωστες συνθήκες, ο Βαγγέλης Νοΐδης αναγκάστηκε να φρενάρει όταν είδε ένα ακινητοποιημένο όχημα στο φανάρι. Ο 33χρονος ειδικός φρουρός αν και είχε μεγάλη εμπειρία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής η οποία σύρθηκε για 50 μέτρα και προσέκρουσε σε δύο αυτοκίνητα. Ήταν η κακιά στιγμή που κανένας δεν περίμενε ότι θα κόψει άδικα το νήμα της ζωής του νεαρού αστυνομικού και πατέρα.

Οι δύο άνδρες της ΕΛΑΣ, μεταφέρθηκαν στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του Βαγγέλη Νοΐδη, ενώ ο Αντώνης Νίκου έφερε θωρακικές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ένα μηριαίο κάταγμα που προκάλεσε ακατάσχετη αιμορραγία.

Οι συνάδελφοι των δύο παλικαριών, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους αστυνομικούς που ήταν πάντα μάχιμοι και πρόθυμοι για το καθήκον τους, ενώ οι αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες που συνέβη το ατύχημα.

Βυθισμένη στο πένθος, η τοπική κοινωνία της Ημαθίας και η οικογένεια του 33χρονου Βαγγέλη Νοΐδη που ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, θρηνεί τον χαμό του αγαπημένου της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This