Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Διοργανώτρια συγκεντρώσεων κατά της μάσκας: «Θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί ποντάρουν στον φόβο μας» (video)

Οι αρνητές της μάσκας στα σχολεία επιμένουν να δηλώνουν παρόντες παρά προκαλώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα μετά από τα εξώδικα που λαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί από γονείς μαθητών οι οποίοι αρνούνται την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά τους. 

Η Μαρία Θεοχαρίδου μια από τις διοργανώτριες της πορείας την περασμένη Κυριακή στη συμπρωτεύουσα, υπήρξε υποψήφια της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2019, στην περιφέρεια της Β΄ Θεσσαλονίκης καταλαμβάνοντας 966 ψήφους. Η κ. Θεοχαρίδου μίλησε σε εκπομπή του Mega και υποστήριξε ότι ο κορωνοϊος δεν είναι πανδημία: «Δεν έχω δει κανέναν ιό να μην πηγαίνει στα μπουζούκια 20:00-00:00 και μετά να βγαίνει παγανιά. Πανδημία ήταν η χολέρα, η ισπανική χολέρα, όχι αυτό που ζούμε τώρα».

Η διοργανώτρια της πορείας, ισχυρίστηκε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες σύμφωνα με διάφορους πνευμονολόγους , ενώ τόνισε ότι θα προχωρήσει σε αποχή και δεν θα στείλει το παιδί της στο σχολείο.

Αναφορικά με την παρέμβαση του εισαγγελέα, η Μαρία Θεοχαρίδου απάντησε: «Αν θέλουν να με κάνουν ηρωίδα στα μάτια του κόσμου και την άλλη φορά αντί για 8.000 να κατέβουν 38, εγώ τους καλώ να με διώξουν ποινικά. Θα ξανακάνουμε διαμαρτυρία, θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί στον φόβο μας ποντάρουν και δεν φοβόμαστε».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ