Διοργανώτρια συγκεντρώσεων κατά της μάσκας: «Θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί ποντάρουν στον φόβο μας» (video)

Must Read

Οι αρνητές της μάσκας στα σχολεία επιμένουν να δηλώνουν παρόντες παρά προκαλώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα μετά από τα εξώδικα που λαμβάνουν οι εκπαιδευτικοί από γονείς μαθητών οι οποίοι αρνούνται την υποχρεωτική χρήση μάσκας στα παιδιά τους. 

Η Μαρία Θεοχαρίδου μια από τις διοργανώτριες της πορείας την περασμένη Κυριακή στη συμπρωτεύουσα, υπήρξε υποψήφια της Χρυσής Αυγής στις εκλογές του 2019, στην περιφέρεια της Β΄ Θεσσαλονίκης καταλαμβάνοντας 966 ψήφους. Η κ. Θεοχαρίδου μίλησε σε εκπομπή του Mega και υποστήριξε ότι ο κορωνοϊος δεν είναι πανδημία: «Δεν έχω δει κανέναν ιό να μην πηγαίνει στα μπουζούκια 20:00-00:00 και μετά να βγαίνει παγανιά. Πανδημία ήταν η χολέρα, η ισπανική χολέρα, όχι αυτό που ζούμε τώρα».

Η διοργανώτρια της πορείας, ισχυρίστηκε ότι οι μάσκες είναι επικίνδυνες σύμφωνα με διάφορους πνευμονολόγους , ενώ τόνισε ότι θα προχωρήσει σε αποχή και δεν θα στείλει το παιδί της στο σχολείο.

Αναφορικά με την παρέμβαση του εισαγγελέα, η Μαρία Θεοχαρίδου απάντησε: «Αν θέλουν να με κάνουν ηρωίδα στα μάτια του κόσμου και την άλλη φορά αντί για 8.000 να κατέβουν 38, εγώ τους καλώ να με διώξουν ποινικά. Θα ξανακάνουμε διαμαρτυρία, θα ξανακάνουμε πορεία, γιατί στον φόβο μας ποντάρουν και δεν φοβόμαστε».

https://www.youtube.com/watch?v=wNtXp_CS21k

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This