Επίθεση με βιτριόλι: Στο επίκεντρο των εξελίξεων το κινητό της 35χρονης Έφης

Must Read

Ανατριχιαστικές είναι οι νέες εξελίξεις που έρχονται στο «φως» σχετικά με την υπόθεση με το βιτριόλι, με το κινητό της 35χρονης Έφης να βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος των Αρχών. 

Όπως προέκυψε από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, η προφυλακισμένη 35χρονη, παρακολουθούσε την Ιωάννα επί έναν ολόκληρο χρόνο. Συγκεκριμένα οι αξιωματικοί που συνεχίζουν τις έρευνες, βρήκαν στο κινητό της την εφαρμογή trackerhome η οποία είναι ιδιαίτερα γνωστή σε ό,τι αφορά παρακολουθήσεις. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό, είχε τοποθετήσει στο αυτοκίνητο της Ιωάννας τρεις πομπούς παρακολούθησης, προκειμένου να γνωρίζει τις κινήσεις της.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός ότι οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα και φωτογραφίες από την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου διαμένει η Ιωάννα στο Μοσχάτο, οι οποίες τραβήχτηκαν στις 20 Ιουνίου 2019, δηλαδή ένα χρόνο πριν από την επίθεση. Ωστόσο, η Έφη δεν σταμάτησε εκεί, αφού από τον Ιανουάριο του 2020 ξεκίνησε να παρακολουθεί και το χώρο εργασίας της Ιωάννας. 

Το κινητό της «μίλησε»

Στις 8 Μαΐου η 35χρονη κατηγορούμενη εντοπίζει κατάστημα με περούκες στο Περιστέρι προκειμένου να οργανώσει την μεταμφίεση της, αποθηκεύει αυτή τη φωτογραφία του καταστήματος στο κινητό της τηλέφωνο. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 16 Μαΐου, φαίνεται αποθηκευμένη μια φωτογραφία που απεικονίζει μια εταιρεία ταξί. Τρεις ημέρες μετά στις 19 Μαΐου η 35χρονη καταχωρεί στο κινητό της έναν αριθμό που ανήκει σε μια οδηγό ταξί, είναι το ταξί με το οποίο είχε σχεδιάσει να διαφύγει μετά την επίθεση.

Την ίδια ώρα, η 35χρονη βρίσκεται στις φυλακές της Θήβας και τηρεί σιγή ιχθύος, με τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα στα όσα πρόκειται να πει στον ανακριτή κατά την απολογία της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This