Πατέρας πλάκωσε στο ξύλο καθηγητή επειδή του ζήτησε να βάλει μάσκα στο παιδί του

Must Read

Γεμάτη απρόοπτα, αντιδράσεις και ευτράπελα ήταν η πρώτη μέρα για τους μαθητές στα σχολεία, με τους αρνητές μάσκας να ζητούν επίμονα να αποσυρθεί το μέτρο. 

Ορισμένοι μάλιστα, ήταν τόσο οξύθυμοι που τα έβαλαν φραστικά με καθηγητές και διευθυντές, ενώ  σοκ προκάλεσε το πρωτοφανές περιστατικό στην Κρήτη με γονέα να πλακώνει στο ξύλο τον καθηγητή του παιδιού του!

Το περιστατικό συνέβη στο στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, όταν ένας μαθητής επιχείρησε να εισέλθει στο σχολείο μαζί με τον πατέρα του χωρίς να φοράει μάσκα. Ο καθηγητής που βρισκόταν στην είσοδο του σχολείου αρνήθηκε την είσοδο στον γονέα και το παιδί και απαίτησε από τον πατέρα να φορέσει στο παιδί του μάσκα. Τότε ο εξαγριωμένος πατέρας άρχισε να γρονθοκοπεί τον καθηγητή με μένος, με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτικός να μεταφερθεί με τραύματα στο νοσοκομείο!

Επίσημη ανακοίνωση για το αποτρόπαιο περιστατικό, εξέδωσε και ο Ο Σύλλογος διδασκόντων του σχολείο:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This