Ο συγκλονιστικός πίνακας που χάρισε μια 16χρονη στην Ιωάννα, μετά την επίθεση με βιτριόλι (video)

Must Read

Η Ιωάννα είδε τη ζωή της να αλλάζει ριζικά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα που βρέθηκε θύμα μιας ακραίας επίθεσης που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή. Μετά από δύσκολα και επίπονα χειρουργεία, η νεαρή γυναίκα επέστρεψε στο σπίτι της και στην οικογένειά της, με τον αγώνα της όμως να μην τελειώνει εδώ καθώς σε λίγο καιρό αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος επεμβάσεων.

Ιωάννα

Η Ιωάννα μετά από πολύ καιρό, άλλαξε για πρώτη φορά φωτογραφία προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιλέγοντας να δημοσιεύσει τον πίνακα που της χάρισε μια 16χρονη από τη Λάρισα και ζωγράφισε αποκλειστικά για εκείνη. Μια κοπέλα με ξανθά μαλλιά κοιτάζει το είδωλό της στον καθρέφτη και μέσα του αντικρίζει ένα πολύχρωμο μπουκέτο λουλούδια. Η Ιωάννα συγκινήθηκε πολύ με την κίνηση αυτή του νεαρού κοριτσιού που προσπάθησε να της μεταφέρει το δικό της μήνυμα για την ομορφιά όχι της εξωτερικής εμφάνισης, αλλά της ψυχής. 

Η 16χρονη Δανάη μίλησε στην εκπομπή Live News για τον ξεχωριστό πίνακα που ζωγράφισε για την Ιωάννα: «Ήθελα να κάνω κάτι για να της δώσω δύναμη, γιατί για μένα όταν κάτι που κάνουμε καθημερινά με ευκολία δίνει πολύ μεγάλη δύναμη σε κάποιον που η καθημερινότητά του είναι δύσκολη, είναι μεγάλο επίτευγμα. Ως ιδέα ξεκίνησε από την ημέρα που έγινε η επίθεση και ξαφνικά μου ήρθε στο μυαλό. Έψαξα τα νοήματα για διάφορα λουλούδια, βρήκα αυτά που μου άρεσαν και ταίριαζαν στην Ιωάννα» ανέφερε η νεαρή καλλιτέχνις. 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This