Ο «Ιανός» κρατά κλειστά τα σχολεία και δεμένα τα πλοία – Δείτε σε ποιες περιοχές και ποια λιμάνια

Must Read

Εν αναμονή του Μεσογειακού Κυκλώνα «Ιανού» η Δυτική Ελλάδα προετοιμάζεται και οι έκτακτες συσκέψεις των φορέων είναι απανωτές. Μέχρι τώρα έχει αποφασιστεί το κλείσιμο των σχολείων σε Ζάκυνθο, Ιθάκη, Κεφαλλονιά και Ηλεία, ενώ σταματούν τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από και προς Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά και Ιθάκη.

Ακόμα: Δείτε live την πορεία του «Ιανού»: Ενισχύεται σε Μεσογειακό Κυκλώνα και κινείται απειλητικά προς τη Δυτική Ελλάδα

Αναλυτικά:

  • Κλειστά θα παραμείνουν την Παρασκευή 18/9, τα σχολεία της Ζακύνθου όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν το νησί. Την απόφαση έλαβε ο δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης, ενόψει του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός».
  • Ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός, ενημέρωσε ότι και εκεί θα παραμείνουν επίσης κλειστά όλα τα σχολεία: «Αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι διευθύνσεις εκπαίδευσης».
  • Κλειστά θα είναι όλα τα σχολεία της Ηλείας αύριο Παρασκευή λόγω της κακοκαιρίας «Ιανός» που αναμένεται να πλήξει την περιοχή. Η απόφαση ελήφθη από τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Γιαννόπουλο κατά την διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης το πρωί της Πέμπτης.
  • Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ζακύνθου με ανακοίνωση του  ενημερώνει ότι «αύριο Παρασκευή 18-9-2020 λόγο ακραίων καιρικών συνθηκών δεν θα εκτελεστούν όλα τα σχολικά και επιβατικά δρομολόγια εντός Ζακύνθου. Δεν μετακινούμαστε άσκοπα. Μένουμε Ασφαλείς!»
  • Κλειστά θα μείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία, όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, του δήμου Δυτικής Αχαΐας, σύμφωνα με απόφαση του δημάρχου Σπύρου Μυλωνά.

Χωρίς ακτοπλοϊκά δρομολόγια Κεφαλλονιά και Ιθάκη, λόγω ΙΑΝΟΥ, έκλεισε η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης

Δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν σήμερα 17/9, τα πλοία που εκτελούν τα δρομολόγια Κεφαλλονιά – Κυλλήνη και Ιθάκη – Σάμη – Πάτρα, εξαιτίας των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας «Levante Ferries» «για τα δρομολόγια, αύριο 18/09, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση της εταιρείας».

Κλειστή είναι η ακτοπλοϊκή γραμμή Ζακύνθου-Κυλλήνης λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Οι άνεμοι ανοιχτά της Ζακύνθου φθάνουν έως και τα 8-9 μποφόρ, γεγονός που καθιστά αδύνατο τον απόπλου των πλοίων από τα λιμάνια Ζακύνθου και Κυλλήνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This