Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020

Συγκλονιστικές εικόνες από την Καρδίτσα μετά την επέλαση του «Ιανού» (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Αποκαρδιωτική ήταν η εικόνα που αντίκρισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, καθώς η επέλαση της σφοδρής κακοκαιρίας «Ιανός» προκάλεσε σε εκτεταμένες καταστροφές σε πολλές περιοχές του νομού ακόμη και μέσα στην πόλη. 

Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Κωνσταντίνο Νούσιο, η πόλη της Καρδίτσας δέχθηκε τεράστιες ποσότητες νερού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι και σπίτια να πλημμυρίσουν.

Όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης, αρκετές είναι οι περιοχές που δεν έχουν ηλεκτροδότηση, ενώ απειλούνται αρκετά σημεία του δήμου από την μετακίνηση τεράστιων ποσοτήτων νερού.

Στον δήμο Μουζακίου, μεγάλο τμήμα του περιφερειακού δρόμου κατά μήκος του ποταμού Πάμισου έχει καταρρεύσει, γκρεμίζοντας και ένα κομμάτι του Κέντρου Υγείας Μουζακίου. Η κατάσταση, σύμφωνα με τον κ. Νούσιο συνεχίζει να παραμένει ιδιαίτερα κρίσιμη, με τον φόβο για υπερχειλίσεις ποταμών και χειμάρω να είναι υπαρκτός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ