Κορωνοϊός: Πρόστιμα €30.000 σε δύο άνδρες που διοργάνωναν γάμους με υπεράριθμα άτομα

Must Read

Διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 30.000 ευρώ επιβλήθηκαν σε δύο άνδρες, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την κατηγορία της παραβίασης των μέτρων κατά του κορωνοϊού, καθώς οργάνωσαν εκδηλώσεις με υπεράριθμα άτομα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο ελέγχων στην Κάτω Αχαΐα, διαπιστώθηκε ότι οι δυο άνδρες είχαν διοργανώσει γάμους, στους οποίους ο αριθμός των προσκεκλημένων υπερέβαινε το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, παραβιάζοντας με αυτό τον τρόπο τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Μάλιστα, οι δυο διοργανωτές προκαλούσαν πρόβλημα στην περιοχή, αφού όχι μόνο διατάρασσαν την κοινή ησυχία αναπαράγοντας μουσική προερχόμενη από στερεοφωνικά συγκροτήματα, αλλά και οι συμμετέχοντες είχαν καταλάβει το οδόστρωμα παρακωλύοντας την κυκλοφορία των οχημάτων.

Από τους αστυνομικούς του τμήματος Δυτικής Αχαΐας, βεβαιώθηκαν στους δυο άνδρες διοικητικά πρόστιμα 13.800 ευρώ και 16.200 ευρώ αντίστοιχα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο ανδρών, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This