Ο κορωνοϊός νίκησε δύο ακόμη συμπολίτες μας – Στους 344 «σκαρφάλωσαν» οι νεκροί στη χώρα μας

Must Read

Δύο ακόμη συμπολίτες μας έχασαν τη μάχη με το νέο κορωνοϊό, καταλήγοντας από επιπλοκές που παρουσίασαν εξαιτίας του φονικού ιού.

Ο πρώτος ήταν ένας 81χρονος άντρας που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ λίγο αργότερα ακολούθησε μια 89χρονη γυναίκα, η οποία νοσηλευόταν στο «Σωτηρία».

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο τους έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα, ενώ, μετά και τις απώλειές τους, πλέον οι νεκροί από κορωνοϊό στη χώρα μας είναι 344.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής έγινε γνωστό πως απεβίωσαν ακόμη δύο ηλικιωμένοι, ένας 85χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και μια 82χρονη η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου «Βενιζέλειο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This