Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020

Σοκ στο Ηράκλειο! Διευθυντής χτύπησε με σιδερένιο εργαλείο τα χέρια μαθητών που έκαναν κατάληψη

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Σόκαρε την τοπική κοινωνία των Χανίων το περιστατικό βίας που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στον διευθυντή ενός σχολείου και στους μαθητές σχολείου που τελούσε υπό κατάληψη.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι μαθητές, ο διευθυντής επιχείρησε να εισέλθει στον χώρο του σχολείου κόβοντας με ένα σιδερένιο εργαλείο τις αλυσίδες, με τις οποίες οι μαθητές είχαν κλείσει την κεντρική είσοδο.

Ο διευθυντής, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των μαθητών στο flashnews.gr, εκνευρίστηκε με την άρνησή τους να φύγουν από την πόρτα και χτύπησε τα χέρια όσων κρατούσαν τα κάγκελα με το σιδερένιο εργαλείο. Ακολούθησαν όπως αναφέρουν, βρισιές και απειλές μπροστά σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές. Οι ίδιες πηγές, καταγγέλλουν ότι διευθυντής σήκωσε στα χέρια του και πέταξε μακριά το ποδήλατο ενός μαθητή.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χανίων, Γρηγόρης Γκουλούσης επιβεβαίωσε το περιστατικό στο Flashnews.gr και τόνισε ότι έχει ενημερωθεί για το θέμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ