Σερραίος μαθητής σε κατάληψη ζητά να κλείσουν τα κλαμπ και να ανοίξουν τα… γήπεδα (video)

Must Read

Το κύμα καταλήξεων στα σχολεία της χώρας συνεχίζει να εξαπλώνεται, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις και τα «φορτωμένα» τμήματα.

Μεταξύ άλλων, δεν λείπουν και εκείνοι που αρνούνται τη μάσκα και την ύπαρξη του ιού, όπως μια μαθήτρια από λύκειο των Σερρών, η οποία μιλώντας στο κανάλι «Επιλογές», υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει καν κορωνοϊός» και ότι η μάσκα δεν τους προστατεύει από κάτι στην ουσία.

Άλλοι πάλι φαίνεται έχουν τον δικό του καημό, όπως ο μαθητής που δηλώνει ότι του έχει λείψει το γήπεδο το οποίο του έχουν στερήσει λόγω κορωνοϊού:  «Ο κορονοϊός δεν υπάρχει και πρέπει να ανοίξουν τα γήπεδα, όχι τα κλαμπ. Έχουμε ανάγκη από γήπεδα όχι από κλαμπ. Κλείστε τα κλαμπ και ανοίξτε τα γήπεδα»!

Υπενθυμίζεται ότι οι αρνητές της μάσκας θα οδηγούνται στο αυτόφωρο μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πλιώτα ο οποίος αποφάσισε να παρέμβει σε μια προσπάθεια περιορισμού του κινήματος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This