Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020

Σερραίος μαθητής σε κατάληψη ζητά να κλείσουν τα κλαμπ και να ανοίξουν τα… γήπεδα (video)

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Το κύμα καταλήξεων στα σχολεία της χώρας συνεχίζει να εξαπλώνεται, με τους μαθητές να διαμαρτύρονται για τις ελλείψεις και τα «φορτωμένα» τμήματα.

Μεταξύ άλλων, δεν λείπουν και εκείνοι που αρνούνται τη μάσκα και την ύπαρξη του ιού, όπως μια μαθήτρια από λύκειο των Σερρών, η οποία μιλώντας στο κανάλι «Επιλογές», υποστηρίζει ότι «δεν υπάρχει καν κορωνοϊός» και ότι η μάσκα δεν τους προστατεύει από κάτι στην ουσία.

Άλλοι πάλι φαίνεται έχουν τον δικό του καημό, όπως ο μαθητής που δηλώνει ότι του έχει λείψει το γήπεδο το οποίο του έχουν στερήσει λόγω κορωνοϊού:  «Ο κορονοϊός δεν υπάρχει και πρέπει να ανοίξουν τα γήπεδα, όχι τα κλαμπ. Έχουμε ανάγκη από γήπεδα όχι από κλαμπ. Κλείστε τα κλαμπ και ανοίξτε τα γήπεδα»!

Υπενθυμίζεται ότι οι αρνητές της μάσκας θα οδηγούνται στο αυτόφωρο μετά από παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλειου Πλιώτα ο οποίος αποφάσισε να παρέμβει σε μια προσπάθεια περιορισμού του κινήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

Μανώλης Κοττάκης
Μανώλης Κοττάκης