Ο ελληνικός στρατός «παρών» και στις πληγείσες περιοχές (video)

Must Read

«Παρών» σε μια ακόμη δύσκολη κατάσταση για τη χώρα δηλώνει ο ελληνικός στρατός. Με προσωπικό και μέσα συνδράμει στις περιοχές που επλήγησαν από τον κυκλώνα «Ιανό».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), ο στρατός ξηράς προχώρησε στη διάθεση προσωπικού και μέσων στις πληγείσες περιοχές, κατόπιν έγκρισης του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) και του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Καρδίτσας, ο στρατός διέθεσε 8 αξιωματικούς και 15 οπλίτες, 3 μπουλντόζες, 2 εκσκαφείς τάφρων, 2 ρυμουλκά οχήματα μεταφοράς μηχανημάτων, έναν φορτωτή γαιών καθώς και 4 ανατρεπόμενα οχήματα. Επίσης, ο στρατός παρασκευάζει καθημερινά 700 μερίδες φαγητού για τους πληγέντες της περιοχής της Καρδίτσας.

Στην Κεφαλλονιά, ο στρατός διέθεσε 2 αξιωματικούς και 10 οπλίτες, 2 οχήματα γενικής χρήσης, 2 μπουλντόζες, 2 εκσκαφείς τάφρων και 4 ρυμουλκά οχήματα μεταφοράς μηχανημάτων. Επιπλέον, το προσωπικό του 747 Ειδικού Τάγματος Μηχανικού παρείχε τις πρώτες βοήθειες και απεγκλώβισε ηλικιωμένη σε πληγείσα περιοχή της Κεφαλλονιάς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This