Σάββατο 19/6/2021

«Περίπατο» πήγαν οι αποστάσεις σε θεατρική παράσταση στη Θεσσαλονίκη-Το αδιαχώρητο σε πλατείες της Αθήνας (video)

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλούν οι εικόνες που κάνουν από χθες το βράδυ το γύρο του διαδικτύου, από το Θέατρο Γης, στην Θεσσαλονίκη, όπου πλήθος κόσμου συνωστίστηκε για να παρακολουθήσει την παράσταση του ηθοποιού Αλέξανδρου Τσούβελα με τον Θανάση Παπαγεωργίου.

Παρά το γεγονός ότι ο χώρος στο θέατρο είναι ανοιχτός και ότι στην πλειονότητά τους οι θεατές φορούσαν μάσκες, επικράτησε το «αδιαχώρητο», ενώ για αποστάσεις; Ούτε λόγος. 

Ενδεικτικό του συνωστισμού που επικράτησε είναι το γεγονός ότι, ο μόνος ελεύθερος χώρος ήταν οι διάδρομοι από τις σκάλες, σύμφωνα με την καταγγελία αναγνώστη του GRTimes.gr.

Την ίδια ώρα, οι πλατείες στην Αθήνα και ειδικά σε Νέα Σμύρνη, Εξάρχεια και Παγκράτι, αποτελούν τα νέα «στέκια»  και γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο, που συρρέει μετά τις 12 που κλείνουν τα μαγαζιά, παρά τα νέα μέτρα και τις ανακοινώσεις περί εντατικοποίησης των ελέγχων.

Χθες το βράδυ, τα περίπτερα, τα μίνι μάρκετ και οι κάβες έκλεισαν τα μεσάνυχτα, όπως προβλέπεται από τα μέτρα που έχουν τεθεί σε ισχύ μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, ωστόσο, για ακόμα ένα βράδυ καταγράφηκαν σκηνές συνωστισμού και στην πλατεία Βαρνάβα, αλλά και στον Άγιο Νικόλαο στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open από τις εν λόγω περιοχές δεν πέρασε κάποιο περιπολικό της Αστυνομίας, για να απομακρύνει τον κόσμο, ο οποίος μετά το κλείσιμο των καταστημάτων, έτρεξε να προμηθευτεί από κάβες και περίπτερα αναψυκτικά και ποτά προτού κατεβάσουν κι εκείνα «ρολά» και έμεινε ως αργά, να διασκεδάζει, χωρίς τις απαραίτητες αποστάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ