Κύμα καταλήψεων: Πάνω από 700 σχολεία κλειστά σε όλη την Ελλάδα (video)

Must Read

Οι αντιδράσεις των μαθητών στα μέτρα (χρήση μάσκας) και τα… ημίμετρα (μεγάλος αριθμός παιδιών στις τάξεις, μαθήματα σε κοντέινερ, ελλείψεις εκπαιδευτικών) του Υπουργείου Παιδείας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού, συνεχίζονται. Τα σχολεία υπό κατάληψη έχουν ξεπεράσει τα 700 σε όλη την Ελλάδα, εκ των οποίων τα 250 στην Αττική.

Το Υπουργείο Παιδείας εκφράζει την ανησυχία του για τις χαμένες ώρες μαθημάτων, αλλά και για τη δημόσια υγεία, αφού, όπως λέει, στις καταλήψεις τα παιδιά συνωστίζονται. Ήδη έχουν ξεκινήσει εντάσεις μεταξύ γονέων που θέλουν να σπάσουν τις καταλήψεις και μαθητών, ενώ η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για την εφαρμογή κυλιόμενου ωραρίου στα σχολεία.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This