Θεσσαλονίκη: Στον Λαγκαδά ο υπερτυχερός του τζόκερ που κέρδισε πάνω από 4.700.000 ευρώ

Must Read

Σε πρακτορείο στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης συμπληρώθηκε το τυχερό δελτίο τζόκερ που έκανε τον κάτοχό του πλουσιότερο κατά 4.650.000 ευρώ μετά την κλήρωση της Κυριακής. Ο μεγάλος τυχερός, μάλιστα, κέρδισε άλλα 93.961 ευρώ καθώς το δελτίο με τις 42 στήλες είχε και μια επιτυχία στη δεύτερη κατηγορία.

Το χρυσό δελτίο του τζόκερ κατατέθηκε στο πρακτορείο της Δήμητρας Παλαμουτίδου, στην οδό Σεραφείμ Τσακμάνη 6, στον Λαγκαδά και το κόστος του ήταν 21 ευρώ. Το μαγικό  δελτίο δεν ήταν τυχαίας επιλογής, αλλά επρόκειτο για ένα πλήρες σύστημα, με αριθμούς που συμπλήρωσε ο υπερτυχερός.

Με πέντε επιτυχίες (δεύτερη κατηγορία) βρέθηκε και ένα δελτίο που συμπληρώθηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Παγκράτι. Στην επόμενη κλήρωση το ποσό που θα μοιραστούν οι νικητές της πρώτης κατηγορίας πέφτει στα 600.000 ευρώ.

Για την ιστορία οι τυχεροί αριθμοί στη χθεσινή κλήρωση του τζόκερ (αριθμός κλήρωσης 2186), ήταν οι: 10, 20, 23, 32, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 19.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This