Επιτυχης επιχείρηση διάσωσης στη Λέσβο μετά από ανατροπή αλιευτικού σκάφους λόγω σφοδρότατης κακοκαιρίας (video)

Must Read

Σοβαρές ζημιές προκάλεσε η κακοκαιρία που έπληξε τη Λέσβο νωρίτερα το βράδυ και η οποία συνοδεύονταν από χαλαζόπτωση, έντονη βροχόπτωση και ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα την ανατροπή μεγάλου αλιευτικού σκάφους στην περιοχή της Σκάλας Νέων Κυδωνιών.

Σώες ανασύρθηκαν λίγο μετά τις 11 το βράδυ της Δευτέρας δύο γυναίκες από το αλιευτικό σκάφος και μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στο λιμάνι της Μυτιλήνης για να πάνε από κει με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Στη δυτική Λέσβο και κυρίως στο λεκανοπέδιο τhς Καλλονής η έντονη βροχή, οι δυνατοί άνεμοι και το χαλάζι «σάρωσαν» την περιοχή ξεριζώνοντας δένδρα και με ζημιές σε πολλές κατοικίες, μέσα σε μόλις 10 λεπτά!

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχης Βέρρος σε ανάρτησή του αναφέρει: «Η καταστροφή είναι πολύ μεγάλη. Καταστράφηκαν σπίτια, δίκτυα ΔΕΗ, ύδρευσης, πτώση μεγάλων δένδρων. Μέσα σε 10 λεπτά. Το ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, είμαστε πολύ τυχεροί».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This