Η Διεύθυνση Αλλοδαπών «κατεβάζει ρολά» λόγω κρούσματος σε υπάλληλο

Must Read

Μετά και το δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού σε υπάλληλο της υπηρεσίας, η Διεύθυνση Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αθηνών Α’ αναστέλλει τη λειτουργία της.

Σύμφωνα με το newsit.gr, μέχρι και πριν από λίγη ώρα η υπηρεσία εξακολουθούσε να παραμένει ανοιχτή εξυπηρετώντας εκατοντάδες μετανάστες, ώσπου οι αντιδράσεις των υπαλλήλων σε συνδυασμό με τις εντολές του ΕΟΔΥ αναγκάζεται να κατεβάσει ρολά για τις επόμενες δυο ημέρες.

«Ο συνάδελφος μέχρι προχθές ερχόταν κανονικά στην υπηρεσία του. Είχε κάνει τεστ κορωνοϊού και περίμενε τα αποτελέσματα. Χθες μάθαμε πως ήταν θετικός και, μέχρι πριν από λίγη ώρα, όλοι συμπεριφερόντουσαν λες και δεν έχει συμβεί το παραμικρό! Εμείς εδώ καθημερινά εξυπηρετούμε τουλάχιστον 200 μετανάστες, ποιος μας εγγυάται ότι όλα είναι εντάξει. Κι αν κολλήσουμε κι εμείς τι γίνεται μετά; Μετά τις εντολές του ΕΟΔΥ και τις έντονες αντιδράσεις μας, μας ανακοινώθηκε ότι η υπηρεσία θα παραμείνει κλειστά αύριο και μεθαύριο και πως την Παρασκευή θα μας γίνου τεστ κορωνοϊού. Μέχρι σήμερα πάντως δεν έχει γίνει καμία ιχνηλάτηση των επαφών του θετικού κρούσματος εδώ στην υπηρεσία, όπως και καμία απολύμανση», αναφέρει υπάλληλος της υπηρεσίας.

Δεύτερο κρούσμα

Αυτό είναι το δεύτερο κατά σειρά κρούσμα κορωνοϊού που εντοπίζεται στην συγκεκριμένη υπηρεσία, καθώς το πρώτο είχε βρεθεί τον Αύγουστο, όταν υπάλληλος είχε επιστρέψει στην δουλειά του μετά από διακοπές: «Ο Θεός να βάλει το χέρι να μην έχουμε άλλα κρούσματα ειδικά τώρα που το κέντρο της Αθήνας έχει μετατραπεί σε εστία μετάδοσης του ιού», λέει ο ίδιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This