Ο 25χρονος που δίνει μάχη διασωληνομένος στη ΜΕΘ μετά από 2 αρνητικά τεστ 

Must Read

Διασωληνομένος σε κρίσιμη κατάσταση, ένας νεαρός 25 ετών, δίνει μάχη με τον κορωνοϊό, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας.

Ο 25χρονος άνδρας που δεν ανήκει σε ομάδα υψηλού κινδύνου και δεν έχει κανένα υποκείμενο νόσημα, νοσηλεύεται για 5η ημέρα στη ΜΕΘ με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη.

Ο νεαρός που είχε υποβληθεί σε δύο τεστ που βγήκαν αρνητικά, εμφάνισε βαριά συμπτώματα με υψηλό πυρετό, ενώ οι γιατροί βεβαίωσαν ότι έχει χτυπηθεί από κορωνοϊό, μετά το τρίτο τεστ.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το πρώτο τεστ στο οποίο υποβλήθηκε ο 25χρονος στο Αττικό νοσοκομείο βγήκε αρνητικό, όπως επίσης και το δεύτερο τεστ που υποβλήθηκε όταν επέστρεψε στην Τήνο.

Με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται να 25χρονος μεταφέρθηκε στην Σύρο όπου υποβλήθηκε εκ νέου σε τεστ για κορωνοϊό, το οποίο και βγήκε θετικό, κάτι που σήμανε συναγερμό στο κέντρο υγείας της Τήνου το οποίο ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ και δόθηκε εντολή να διακομιστεί στην Αθήνα με ελικόπτερο του ΕΚΑΒ, μέσα σε ειδική κάψουλα.

Η οικογένειά και φίλοι του κάνουν λόγο για έναν υγιέστατο νεαρό που αθλούνταν συστηματικά και επιδιδόταν σε πολλά σπορ.

Ο αναπληρωτής διοικητής του Ασκληπιείου Βούλας, Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, μιλώντας για την κατάσταση της υγείας του νεαρού, τόνισε ότι η κατάσταση της υγείας του νεαρού παραμένει κρίσιμη και ότι ο κορωνοϊός δεν κάνει διακρίσεις: «Ο 25χρονος συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας COVID-19 του νοσοκομείου Βούλας. Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ωστόσο είναι σταθερή και ελαφρώς βελτιωμένη, δεδομένου ότι παρουσιάζει ελάττωση τόσο στο μείγμα οξυγόνου που χρειάζεται, ενώ αιμοδυναμικά παραμένει σταθερός. Όπως καταλαβαίνετε, είναι ένας ιός που δεν κάνει διακρίσεις».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This