Τρίτη 15/6/2021

Η Βοιωτία σε κόκκινο συναγερμό! Θετικός και προμηθευτής εστιατορίων της περιοχής

Τη στιγμή που οι υγειονομικές υπηρεσίες έχουν σημάνει συναγερμό στη Θήβα μετά την κηδεία-εστία κορωνοϊού, τα κρούσματα συνεχίζονται να αυξάνονται.

Πέντε χωριά σε Θήβα και Εύβοια βρίσκονται σε επιφυλακή και μετά την διασπορά του ιού σε κηδεία που έγινε στο Μουρίκι, στην οποία παρευρέθηκαν 200 άτομα χωρίς να υπάρχει καμία τήρηση των μέτρων για την πανδημία. 

Η 63χρονη αδερφή του ανθρώπου που πέθανε και κηδεύτηκε, παρευρέθηκε στην κηδεία με υψηλό πυρετό παρά τις αντιδράσεις των συγγενών της. Η 63χρονη γυναίκα βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΝΙΜΙΤΣ, ενώ ο σύζυγός της και μια ξαδέρφη της που βρέθηκαν επίσης θετικοί, παραμένουν σε καραντίνα.

Στα χωριά πραγματοποιούνται δειγματοληψίες από κλιμάκια του ΕΟΔΥ, στους ανθρώπους που παρευρέθηκαν στην κηδεία, ενώ την ίδια στιγμή, ανησυχία προκαλεί η είδηση ότι προμηθευτής που συνεργάζεται με επιχειρήσεις εστίασης βρέθηκε θετικός μαζί με την σύζυγό τους.

Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων που ερχόταν σε επαφή με τον προμηθευτή να μεταβούν στα νοσοκομεία Λιβαδειάς και Θήβας για να υποβληθούν σε τεστ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ