Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας και στην Αγία Παρασκευή

Must Read

Κλειστοί θα παραμείνουν κάποιοι δρόμοι το Σαββατοκύριακο στο κέντρο της Αθήνας και στο δήμο της Αγίας Παρασκευής, ενώ σε ισχύ θα τεθούν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Πιο συγκεκριμένα, από τις 07:30 έως τις 10:30 θα υπάρχει, αρχικά προσωρινή και στη συνέχεια πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’.

Ο δρόμος θα κλείσει από το ύψος της συμβολής με την οδό Ρηγίλλης έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Μελεάγρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Βασ. Κωνσταντίνου. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω Μελεάγρου-αριστερά Ησιόδου ή Μιμνέρμου–Ρηγίλλης.

Παράλληλα, λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα τεθούν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, κατά τις ώρες 07.30 π.μ έως 17.00μ.μ, με προσωρινή, τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Σταυρό Αγίας Παρασκευής.

Αναλυτικά, η δεξιά λωρίδα θα παραμείνει κλειστή: Από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 420 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 428, από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 436 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 438, από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 444 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 454, από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 466 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 468, και από το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 478 έως το ύψος της συμβολής της με τον αριθμό 488.

Η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από τις εναπομείνασες λωρίδες κυκλοφορίας. Η τροχαία, ζητά από τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This