Οργάνωση για… κλάματα! Καλό Νοέμβρη οι μάσκες (σωστών διαστάσεων) στα σχολεία

Must Read

Αν το φιάσκο με τις σχολικές μάσκες δεν κόστιζε περισσότερα από 6.000.000 ευρώ στους Έλληνες πολίτες, θα λέγαμε ότι πρόκειται για μια υπόθεση για γέλια και για κλάματα.

Όμως, με δεδομένη την οικονομική επιβάρυνση όλων μας, αλλά και τον έντονο συμβολισμό που έδωσε εξαρχής η κυβέρνηση στη συγκεκριμένη… δωρεά, το γεγονός ότι θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός και οι μάσκες στην καλύτερη των περιπτώσεων θα δοθούν στους μαθητές τον Νοέμβριο, μόνον οργή μπορεί να προκαλέσει για το πολυδιαφημισμένο… επιτελικό κράτος.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναγνώρισε μεν ότι «προφανώς έγιναν κάποιες αστοχίες στον όλον σχεδιασμό. Προσωπικά ένιωσα την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν μαθητές και γονείς» είπε.

Παράλληλα, όμως, ανακοίνωσε πως σε λίγες μέρες θα είναι στον «αέρα» ο διαγωνισμός από την ΚΕΔΕ, εντός του Οκτωβρίου, θα έχουν διαμοιραστεί 1-2 μάσκες σε κάθε μαθητή και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου θα έχει παραδοθεί το σύνολο των μασκών στους μαθητές.

Η υπόθεση έχει εξελιχθεί σε μπούμερανγκ για την κυβέρνηση, με τα κυβερνητικά στελέχη να αλληλοκατηγορούνται για το ποιος φέρει την ευθύνη και τελικά να αναγκάζουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, στο υπουργικό συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας, να παρεμβαίνει, ζητώντας συλλογική και συντονισμένη προσπάθεια, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This