Αστυνομικοί έριξαν κάτω άνδρα που δεν φορούσε μάσκα ενώ τους έλεγε ότι είναι καρδιοπαθής (video)

Must Read

Υπερβάλλοντα ζήλο έδειξαν ποδηλάτες αστυνομικοί στην Κέρκυρα όταν εντόπισαν έναν πολίτη μέσα σε κατάστημα που δεν φορούσε μάσκα!

Οι αστυνομικοί έβγαλαν έξω τον 40χρονο για να του γράψουν πρόστιμο 150 ευρώ και ακολούθησε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα να τον ρίξουν στο οδόστρωμα παρά το γεγονός ότι εκείνος δεν αντιστεκόταν αλλά φώναζε ότι αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα.

Τι δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το mega, αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει ότι ο 40χρονος ήταν συνεργάσισμος και ο ίδιος ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάνε στο τμήμα προκειμένου να καταθέσει μήνυση σε βάρος τους.

Ο μάρτυρας αναφέρει ότι από την πρώτη στιγμή που άρχισαν να τον ταραβάνε, εκείνος φώναζε ότι συνεργάζεται και είναι καρδιοπαθής.

Ο 40χρονος τελικά συνελήφθη με κατηγορίες για βία κατά των αστυνομικών και απειλή ενώ του επιβλήθηκε και το πρόστιμο των 150 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Από την πλευρά του, ο 40χρονος  κατέθεσε μήνυση σε βάρος ενός αστυνομικού για εξύβριση και απλή σωματική βλάβη με αποτέλεσμα ο ένστολος να συλληφθεί.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This