Γιατί θεέ μου!! Βασάνιζαν 5χρονο αγοράκι επειδή ήταν…άτακτο – Σε δίκη η μητέρα, αναζητείται ο σύντροφός της

Must Read

Σε φρικτά βασανιστήρια υπέβαλαν ένα 5χρονο αγοράκι η μητέρα του και ο σύντροφος της, για να το τιμωρήσουν επειδή ήταν άτακτο. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ενώ το παιδί σήμερα βρίσκεται στα χέρια ανάδοχης οικογένειας.

Τα όσα έζησε ο μικρούλης προκαλούν σοκ και ανατριχίλα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ως  φυσικός αυτουργός φέρεται ο 46χρονος Αιγύπτιος σύντροφος της μητέρας, ο οποίος μετά την εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Αυτός χτυπούσε τον ανήλικο και τον έκαιγε με τσιγάρο μπροστά στα μάτια της 25χρονης μητέρας η οποία παρέμενε αμέτοχη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Εις βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για «μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση» για «ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, κατ’ εξακολούθηση».

Η μητέρα κατηγορείται για «άμεση συνέργεια σε μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση».

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποδείχτηκε ότι ο σύντροφος έβαζε τον ανήλικο τιμωρία στο πατάρι με τους ναργιλέδες όταν δεν τον υπάκουε ενώ ομοίως του κατέβαζε τα εσώρουχα και τον απειλούσε ότι θα του κάψει τα γεννητικά όργανα, επειδή δεν τον υπάκουε. Η μητέρα δεν αντιδρούσε και επιδείκνυε ανοχή στην κακοποίηση του παιδιού της. Μάλιστα, η νονά του παιδιού εντόπισε επανειλημμένα στο σώμα του καψίματα από τσιγάρα, τα οποία φωτογράφιζε κατά διαστήματα.

Έτσι, ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης όπου ο μικρός κατέθεσε ότι: Ο σύντροφος της μητέρας του, όταν είναι άτακτος, τον αρπάζει με τα δύο χέρια του από το λαιμό και χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο.
Στην απολογία της ενώπιον ανακριτή, για την υπόθεση της κακοποίησης, η κατηγορουμένη αρνήθηκε την κατηγορία της συνέργειας στις αποδιδόμενες πράξεις και επικαλέστηκε καταρχήν ότι οι σωματικές βλάβες του παιδιού της ήταν συνηθισμένες από καθημερινά μικροατυχήματα παιδιών της ηλικίας του. Περαιτέρω, ανέφερε ότι η καταγγελία για κακοποίηση του προήλθε από την πρόθεση του ζεύγους των αναδόχων του να της αποσπάσουν τον γιο της προκειμένου να δοθεί για υιοθεσία σε άτεκνο φιλικό τους ζευγάρι.

Ο συγκατηγορούμενος της- ως φυσικός αυτουργός- δεν απολογήθηκε επειδή φυγοδικεί μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για την υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών. Εις βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης ενώ στη μητέρα επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This