Εξώδικη διαμαρτυρία κυρίου Π. Ξενοκώστα και η απάντησή μας

Must Read

Ουδεμία διάθεση και πρόθεση να συκοφαντήσει τον κ. Π. Ξενοκώστα είχε το newsbreak.gr με το συγκεκριμένο σχόλιο. Επίκεντρο του σχολίου ήταν ο μεγάλος αριθμός αποδεκτών σε μια επιστολή εταιρείας που βρίσκεται στην επικαιρότητα λόγω της διαδικασίας εξαγοράς των Ναυπηγείων Ελευσίνας από τον όμιλο του κ. Ξενοκώστα. Αυτόν τον μεγάλο αριθμό σχολιάζουμε, όπως και κάποια σημεία της συγκεκριμένης επιστολής. Όσο για τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, στο σχόλιο επιφυλασσόμαστε για τις κρατικές συμβάσεις που θα αναλάβει μέσα στα επόμενα χρόνια μέσω των ναυπηγείων.

Τέλος διατηρούμε το δικαίωμα να έχουμε τη δική μας αντίληψη για τον τρόπο με τον οποίο επιχειρούν πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται με κρατικές προμήθειες και κρατικές δουλειές. Αν τυχαίνει να μη συμφωνεί με αυτή την αντίληψη ο κ. Ξενοκώστας λυπούμαστε. Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχουμε την πρόθεση να τον συκοφαντήσουμε ή να πλήξουμε την επιχειρηματική του δράση. Η αγορά και η πραγματικότητα θα δώσουν την απάντηση μέσα στα επόμενα χρόνια. Εδώ θα είμαστε.

Δείτε παρακάτω την εξώδικη διαμαρτυρία του κυρίου Π. Ξενοκώστα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This