Πατέρας ενός παιδιού ο 40χρονος άνδρας που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο

Must Read

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για την τραγωδία που σημειώθηκε χθες στο Σκεπαστό, Καλαβρύτων, όταν ένας 40χρονος άνδρας έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, o άτυχος άνδρας ήταν παντρεμένος και είχε ένα μικρό αγοράκι. Ο 40χρονος άνδρας, Αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε χθες το πρωί σε ένα πεζούλι, πλάι στον δρόμο, νεκρός εξαιτίας σοβαρών και πολλαπλών τραυμάτων. Κοντά του βρέθηκε και η μοτοσικλέτα του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στελέχη του τμήματος Καλαβρύτων ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Γνωστοί και φίλοι του αδυνατούν να πιστέψουν τον τρόπο με τον οποίο έχασε τόσο γρήγορα και τόσο άδικα τη ζωή του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This