Κρούσμα σε 87χρονη έθεσε σε συναγερμό γηροκομείο της Αθήνας – Νέα κρούσματα στον Άγιο Παντελεήμονα (video)

Μένει να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού ή αν η ηλικιωμένη αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό

Must Read

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε 87χρονη γυναίκα, τρόφιμος σε γηροκομείο στο Μεταξουργείο, γεγονός που έθεσε σε κατάσταση συναγερμού τόσο τη Δομή, όσο και τον ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, το βράδυ της Τρίτης 13/10 μία ηλικιωμένη γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον «Ευαγγελισμό» ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού και εκεί επιβεβαιώθηκε πως είχε όντως προσβληθεί από τον ιό.

Κατόπιν, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στο γηροκομείο και έκανε τεστ στους 50 ηλικιωμένους που φιλοξενούνται στη δομή, αλλά και στους περίπου 20 εργαζόμενους και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των τεστ, προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στη Δομή ή αν η 87χρονη αποτελεί μεμονωμένο περιστατικό.

  • Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Νέα κρούσματα στο γηροκομείο «Αττικόν»

Την ίδια ώρα, νέα κρούσματα εντοπίστηκαν στο γηροκομείο «Αττικόν», στον Άγιο Παντελεήμονα, καθώς σε rapid tests που πραγματοποιήθηκαν σε τροφίμους, βρέθηκαν τέσσερις θετικοί και ασυμπτωματικοί.

Πρόκειται για τρεις γυναίκες και έναν άνδρα, ηλικίας άνω των 80 χρόνων, με τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της Αττικής να έχει ήδη δρομολογηθεί.

(φωτό: αρχείο)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This