Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

Κρούσμα κορωνοϊού σε εργοστάσιο στη Φθιώτιδα-Περισσότεροι από 200 κάτοικοι Φθιώτιδας σε καραντίνα

Ανάγνωση: 2 λεπτά

Επτά νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στον νομό Φθιώτιδας, εκ των οποίων το ένα αφορά σε εργαζόμενο, σε εργοστάσιο της περιοχής.

Ο εν λόγω υπάλληλος δεν έχει έρθει σε επαφή με πολλούς άλλους εργαζομένους και ήδη η διεύθυνση του εργοστασίου έχει προβεί στα απαραίτητα μέτρα και έχει ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του.  Στο πλαίσιο αυτό, σήμερα θα κάνουν το τεστ 70 περίπου εργαζόμενοι, ενώ για προληπτικούς λόγους θα κλείσει το τμήμα που εργαζόταν ο ασθενής και θα γίνει απολύμανση.

Ακόμη, θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε και ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής, ενώ πέντε ακόμη άνθρωποι που συνδέονται με επιβεβαιωμένα κρούσματα νοσούν από τον ιό.

Ως εκ τούτου, τα κρούσματα της Φθιώτιδας έφτασαν τα 23, με αποτέλεσμα περισσότερα από 200 άτομα να τεθούν σε καραντίνα. «Το επόμενο χρονικό διάστημα θα είναι δύσκολο και για τη Φθιώτιδα αφού περιμένουμε έξαρση. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό και κάνω έκκληση στους πολίτες της Φθιώτιδας να τηρούν τα μέτρα και να κάνουν χρήση μάσκας, γιατί διαφορετικά η κατάσταση μπορεί να γίνει μη ελεγχόμενη», δήλωσε o Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θανάσης Καρακάντζας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

Η δύναμή μας είστε εσείς! Γίνετε ενεργά δημοσιογράφοι του newsbreak.gr! Στείλτε μας ειδήσεις, βίντεο και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ