«Βροχή» τα πρόστιμα σε μπαρ στη Λιοσίων και στο Μπουρνάζι που λειτουργούσαν μετά τις 00:30 (video)

Must Read

«Βροχή» έπεσαν χθες το βράδυ τα πρόστιμα σε μπαρ στη Λιοσίων και στο Μπουρνάζι, που λειτουργούσαν μετά τις 12. 

Στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί γύρω στις 02:30, διαπίστωσαν ότι στην οδό Λιοσίων λειτουργούσε ένα μπαρ παρά τα νέα μέτρα που έχουν τεθεί σε λειτουργία. Όπως διαπιστώθηκε μάλιστα, το κέντρο ήταν… κλειδαμπαρωμένο εκ των έσω.

Ως εκ τούτου, ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού συνελήφθη και του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, ενώ, μάλιστα, βεβαιώθηκαν πρόστιμα και στους 141 θαμώνες που διασκέδαζαν, απτόητοι από την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη χώρα.

Ωστόσο, το μπαρ στη Λιοσίων δεν ήταν το μόνο που λειτουργούσε παράνομα, αφού και στο Μπουρνάζι άνδρες της Αστυνομίας εντόπισαν ένα κέντρο διασκέδασης που μάλλον ξέχασε να…κλείσει στις 12! Ακολούθησε έλεγχος, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό του κέντρου διασκέδαζαν 138 άτομα, την ώρα που θα έπρεπε να βρίσκονται ήδη στα σπίτια τους, σύμφωνα με τα νέα μέτρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This