Στις 25 Νοεμβρίου η δίκη του 52χρονου καθηγητή που διατηρούσε σχέση με 14χρονη μαθήτριά του

Must Read

Στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου αναμένεται να καθίσει στις 25 Νοεμβρίου ο 52χρονος εκπαιδευτικός από την Ρόδο, που φέρεται να διατηρούσε ερωτική σχέση με 14χρονη, κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανηλίκου και προσέλκυση παιδιού για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την «δημοκρατική», ήταν 30 Νοεμβρίου 2019 όταν η μαθήτρια επέστρεψε από έξοδο στο σπίτι της στην περιοχή Αρχάγγελος με την 45χρονη μητέρα της και τον 49χρονο πατέρα της. Εκεί, τους περίμενε ο καθηγητής, ο οποίος μόλις αντίκρυσε την ανήλικη της είπε «γύριζες έξω» και στη συνέχεια επιτέθηκε στον πατέρα της και τον χτύπησε άγρια στο πρόσωπο.

Σύντομα, ο 49χρονος κατάφερε να ακινητοποιήσει τον καθηγητή και η μητέρα της ανήλικης ενημέρωσε την Αστυνομία, ωστόσο, ο 52χροονος φέρεται να είπε στους γονείς της μαθήτριας ότι είναι ερωτευμένος με την κόρη τους και ότι διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η ανήλικη, από την πλευρά της, ανέφερε στην κατάθεσή της ότι είχε αρχικά φιλική σχέση με τον κατηγορούμενο τον οποίο γνώρισε στο σχολείο και όταν εκείνος μετατέθηκε από αυτό είχαν επαφές μέσω του facebook.

Ωστόσο, η φιλική σχέση σύντομα εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο και τον Σεπτέμβριο 2018 βρέθηκαν και αντάλλαξαν ένα φιλί. Η ερωτική τους σχέση ξεκίνησε τον Απρίλιο 2019, με την ανήλικη να διατείνεται ότι είχε εκφράσει την άρνησή της πολλές φορές.

Η ανήλικη μαθήτρια σύντομα άλλαξε την κατάθεσή της

Στην κατάθεση που έδωσε ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου η ανήλικη ανασκεύασε ορισμένα από τα στοιχεία που είχε καταθέσει αρχικά τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα όσα συνέβησαν μεταξύ αυτής και του εκπαιδευτικού έγιναν με την θέλησή της χωρίς την άσκηση βίας ή πίεσης ενώ αναφέρεται διεξοδικά στον τρόπο που γνωρίστηκαν και στις σχέσεις αγάπης που είχαν αναπτύξει μεταξύ τους. Τόνισε ότι ήταν καλός μαζί της, ότι της είχε δωρίσει ένα βραχιόλι και ότι δεν επιθυμεί την δίωξή του.

Ο εκπαιδευτικός από την άλλη σε υπόμνημα έγγραφων εξηγήσεών του αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται τονίζοντας ότι δεν υπήρξε βιασμός αλλά ούτε σεξουαλική επαφή, προσθέτοντας ότι με την ανήλικη υπήρξε μια πλατωνική αγάπη και δεν θα έκανε κάτι που θα έθιγε την αξιοπρέπειά της και μάλιστα ενάντια στην θέλησή της.

Σημειώνεται, ότι η ιατρική πραγματογνωμοσύνη που διεξήχθη έδειξε πως η ανήλικη δεν φέρει κακώσεις ή υποδηλωτικά κακώσεων και ότι ο παρθενικός της υμένας δεν έχει υποστεί ρήξη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This