Εικοσάχρονη φοιτήτρια στη Σκόπελο έσωσε ηλικιωμένη από τις φλόγες

Χίλια μπράβο στην κοπέλα

Must Read

Φύλακας άγγελος αποδείχθηκε για μια 76χρονη γειτόνισσά της στη Σκόπελο η 20χρονη φοιτήτρια της Γυμναστικής Ακαδημίας Χρύσα Κομανάκου, καθώς δεν δίστασε να ορμήσει μέσα στις φλόγες και στον καπνό που είχαν τυλίξει το σπίτι της ηλικιωμένης και να τη βγάλει ζωντανή στον δρόμο!

Η φωτιά ξέσπασε την περασμένη εβδομάδα, όταν πήρε φωτιά ο απορροφητήρας της 76χρονης εξαιτίας βραχυκυκλώματος. Η νεαρή φοιτήτρια, η οποία μένει ακριβώς απέναντι από την ηλικιωμένη, άκουσε τις φωνές της και έτρεξε αμέσως να βοηθήσει, δίχως δεύτερη σκέψη.

«Άκουσα έναν δυνατό θόρυβο, σαν κάτι να σπάει. Αρχικώς νόμισα ότι η γυναίκα χτύπησε, όμως στη συνέχεια την άκουσα να φωνάζει: “Βοήθεια, βοήθεια, καίγομαι”. Η πόρτα ήταν ανοιχτή, μπήκα μέσα και είδα φωτιά στον απορροφητήρα, αν και η 76χρονη δεν μαγείρευε εκείνη τη στιγμή. Έκλεισα τον γενικό και προσπάθησα να σβήσω τη φωτιά, ρίχνοντας νερό. Δυστυχώς, οι φλόγες δεν υποχωρούσαν» περιέγραψε η 20χρονη φοιτήτρια στον «Ταχυδρόμο».

Όπως είπε, αμέσως μετά προσπάθησε να ηρεμήσει την ηλικιωμένη που συνέχιζε να φωνάζει και αρνιόταν να εγκαταλείψει το σπίτι της. Τελικά, την πήρε αγκαλιά και βγήκαν μαζί έξω. Στο σημείο έφτασαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με δέκα πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά προτού επεκταθεί στα διπλανά σπίτια. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους, όμως, το σπίτι της ηλικιωμένης καταστράφηκε ολοσχερώς, με αποτέλεσμα να φιλοξενείται πλέον από την κόρη της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This