Συγκλονίζει η κόρη του Γιάννη Ρίτσου για τον σεισμό στη Σάμο: «Αυτό που ζήσαμε, είναι απερίγραπτο»

Must Read

Η κόρη του σπουδαίου Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσου η οποία κατοικεί στη Σάμο, βίωσε μαζί με τους κατοίκους του νησιού, στιγμές τρόμου όταν ξέσπασε ο Εγκέλαδος. 

Η Έρη Ρίτσου η οποία μένει στο Καρλόβασι με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιέγραψε τις συνθήκες που επικρατούν στο νησί το οποίο αντιμετωπίζει μεγάλο πρόβλημα ηλεκτροδότησης. Μάλιστα, η συγγραφέας Έρη Ρίτσου, τόνισε ότι παρόλο που έζησε τις εφιαλτικές στιγμές του σεισμού το 1999, αυτή η σεισμική δόνηση ήταν εξίσου τρομακτική.

«Δεν έχουμε ρεύμα, τηλέφωνο, νερό. Ευτυχώς λειτουργεί το στικάκι της Vodafone και μπορώ να σας βεβαιώσω πως είμαστε καλά. Μικροί μετασεισμοί διαρκώς. Αυτό που ζήσαμε, είναι απερίγραπτο. Εζησα και τον σεισμό του 99 αλλά αυτός που περάσαμε τώρα δεν είχε καμιά σχέση» περιγράφει η Έρη Ρίτσου.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This