Υγειονομική περιφρούρηση των Δικαστηρίων από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Αφορά την υγειονομική/ιατρική κάλυψη, την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και την ασφαλή παροχή πρώτων βοηθειών στα δικαστήρια όλης της χώρας.

Must Read

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός αναλαμβάνει την υγειονομική φροντίδα στα δικαστήρια της χώρα, όπως συμφωνήθηκε με το μνημόνιο συνεργασίας που υπεγράφη με το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Ο Κωνσταντίνος Τσιάρας και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αντώνης Αυγερινός υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας, με το οποίο καθορίζεται το πλαίσιο συνεργασίας του Υπουργείου με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Αφορά την υγειονομική/ιατρική κάλυψη, την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και την ασφαλή παροχή πρώτων βοηθειών στα δικαστήρια όλης της χώρας.

Στο μνημόνιο συνεργασίας προβλέπεται, μεταξύ άλλων:

η θερμομέτρηση εισερχομένων στα κτίρια των δικαστηρίων στο πλαίσιο λήψης μέτρων ενάντια στην πανδημία λόγω Covid-19.

η παροχή, σε συνεργασία και επικοινωνία με τις υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων σε περιπτώσεις επιδημιών και

η υγειονομική κάλυψη και πρωτοβάθμια περίθαλψη σε κάθε είδους διοργανώσεις του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ακόμη, προβλέπεται η ανάπτυξη εκπαιδευτικών δράσεων στις «Α’ Βοήθειες» και στην «Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση» (ΚΑΡΠΑ) στο προσωπικό του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This