Με αμείωτο ρυθμό οι έλεγχοι της ΕΛΑΣ – 585 πρόστιμα για περιορισμό μετακίνησης και 698 για μη χρήση μάσκας

Must Read

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται σε όλη τη χώρα οι έλεγχοι από τα κλιμάκια της ΕΛΑΣ, με σκοπό την διασφάλιση της τήρησης των μέτρων, για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο αυτό χθες, Σάββατο, πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 55.724 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 585 παραβάσεις για περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ.

Πιο αναλυτικά, στην Αττική βεβαιώθηκαν 194 παραβάσεις, 122 στη Θεσσαλονίκη, 42 στην Κεντρική Μακεδονία, 42 στην Πελοπόννησο, 39 στην Κρήτη, 32 στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, 29 στη Δυτική Ελλάδα, 22 στη Θεσσαλία, 17 στη Στερεά Ελλάδα, 13 στην Ήπειρο, 11 στο Νότιο Αιγαίο, 11 στο Βόρειο Αιγαίο, έξι στα Ιόνια Νησιά και πέντε στη Δυτική Μακεδονία. Ακόμη, βεβαιώθηκαν τέσσερις παραβάσεις και δύο συλλήψεις για κανόνες λειτουργίας καταστημάτων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για υπεράριθμους πελάτες σε ένα κατάστημα στο Νότιο Αιγαίο.

Όσον αφορά στη μη χρήση μάσκας και στη, μη τήρηση προβλεπόμενης απόστασης βεβαίωθηκαν 698 παραβάσεις και επιβλήθηκαν 452 διοικητικά πρόστιμα των 300 ευρώ και 246 των 150 ευρώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This