Εργαζόμενοι ΕΦΚΑ: «Ανίκανη η διοίκηση, μετατρέπει τον ΕΦΚΑ από απλό “κάτεργο” σε τοξικό κάτεργο»

«Η διοίκηση του ΕΦΚΑ αποκλείει και μεταχειρίζεται άνισα ομάδες εργαζομένων»

Must Read

Δριμείες καταγγελίες σε βάρος της διοίκησης του ΕΦΚΑ απευθύνουν με χθεσινές τους ανακοινώσεις εργαζόμενοι στον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας.

Οι Πανελλήνιοι Σύλλογοι Εργαζομένων στον τέως ΟΓΑ (νυν ΕΦΚΑ- Αγροτών) και στον τέως ΟΑΕΕ υπογραμμίζουν ότι δεν τηρούνται στον ΕΦΚΑ τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας ενώ, επιπλέον, καταλογίζουν ανικανότητα σε σχέση με την εκκαθάριση των εκατοντάδων χιλιάδων εκκρεμών αιτήσεων συνταξιοδότησης.

«Λαμβάνοντας υπόψη τη συμπεριφορά και τη στάση της Διοίκησης του ΕΦΚΑ απέναντι στους εργαζόμενους από την πρώτη μέρα ανάληψης των καθηκόντων της, θα μας προκαλούσε τεράστια εντύπωση αν οι αποφάσεις της σχετικά και με τη συγκεκριμένη περίοδο αυτού του δεύτερου lockdown, λαμβάνονταν με γνώμονα την προστασία της υγείας εργαζόμενων και ασφαλισμένων.

Αντίθετα, υπηρετώντας τη λογική του αυταρχισμού, της απληστίας και της αναλγησίας μετατρέπουν τον ΕΦΚΑ από απλό «κάτεργο» σε «τοξικό κάτεργο»! Ταυτόχρονα, επιχειρούν να μεταθέσουν τις τεράστιες ευθύνες τους σχετικά με τον αυξανόμενο όγκο των καθυστερούμενων συντάξεων στον κορωνοιό και στους συναδέλφους που υπηρετούν στα αντίστοιχα τμήματα, διαχωρίζοντάς τους αυθαίρετα από τους υπόλοιπους», καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του τέως ΟΓΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι εργαζόμενοι στον τέως ΟΑΕΕ, που επισημαίνουν ότι η διοίκηση του ΕΦΚΑ «αποκλείει και μεταχειρίζεται άνισα ομάδες εργαζομένων (απονομή συντάξεων, φύλαξη, καθαριότητα)».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This