Διευκρινίσεις της ΓΓΠΠ για τη λειτουργία των take away και delivery μετά τα fake news

Δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών αυτών...

Must Read

Λίγο μετά την ανακοίνωση του Νίκου Χαρδαλιά ότι αποφασίστηκε απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη χώρα, από τις 21:00 έως 05:00 και θα τεθεί σε ισχύ από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, ξέσπασε ένας… τυφώνας σεναρίων και παραπληροφόρησης ότι θα απαγορευτούν take away και delivery με το νέο καθεστώς, αναγκάζοντας τη ΓΓΠΠ να βγάλει ανακοίνωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Διευκρινίζεται ότι:

«Σχετικά με τη λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 – 05.00, διευκρινίζουμε ότι δεν τίθεται ζήτημα απαγόρευσης των υπηρεσιών παράδοσης κατ’ οίκον (delivery) κατά τις ώρες αυτές.

Επίσης, διευκρινίζουμε ότι η παραλαβή από εν λειτουργία καταστήματα (take away) συνεχίζεται μετά τις 21.00 και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας τους, όχι όμως ως αυτοτελής λόγος μετακίνησης, αλλά στο πλαίσιο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων κατά τις ώρες αυτές».

Θυμίζουμε ότι οι μετακινήσεις από την Παρασκευή θα επιτρέπονται μόνο για λόγους εργασίας με βεβαίωση εργοδότη, για λόγους υγείας με SMS και κωδικό μετακίνησης «1» και τέλος για λόγους συνοδείας κατοικίδιων με SMS και κωδικό μετακίνησης «6», σε κοντινή απόσταση από την κατοικία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This