Με τις καταθέσεις της παιδαγωγού και της ψυχολόγου συνεχίστηκε η δίκη για το διπλό βιασμό ανήλικης σε χωριό της Μάνης

Η γιαγιά της μικρής, στην κατάθεσή της επέμεινε ότι πρόκειται για υπερβολές και πως δεν έχει συμβεί τίποτα απ' όσα κατήγγειλε

Must Read

Με την κατάθεση της παιδαγωγού και της ψυχολόγου του Οργανισμού για την Προστασία των Παιδιών, όπου είχε καταφύγει ένα 12χρονο -σήμερα- κοριτσάκι, καταγγέλλοντας ότι το βίαζαν ο παππούς του και ένας ιερέας, σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης, συνεχίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καλαμάτας.

Στο εδώλιο κάθονται ο 56χρονος ιερέας και ο 67χρονος αλλοδαπός παππούς τού κοριτσιού, αντιμετωπίζοντας κατά περίπτωση τις κατηγορίες του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, της γενετήσιας πράξης σε ανήλικη που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 χρόνια κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση, της αιμομιξίας κατ’ εξακολούθηση, της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης κατ’ εξακολούθηση και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση.

Και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, αλλά η μικρή στις δύο καταθέσεις της έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες την κόλαση που βίωνε, αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά ότι «η μαμά ήξερε»!

Δείτε επίσης: Σοκάρει η κατάθεση της 12χρονης: Τα ίδια με τον ιερέα έκανε κι ο παππούς (video)

Η δεύτερη συνεδρίαση του δικαστηρίου -που πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών- άρχισε με την κατάθεση της παιδαγωγού από τον οργανισμό όπου απευθύνθηκε η μικρή τον Απρίλιο του 2018, σε ηλικία μόλις 10 ετών! Αμέσως μετά κατέθεσε ψυχολόγος από τον ίδιο οργανισμό, η οποία έχει ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Απομένει η κατάθεση της κοινωνικής λειτουργού

Η κατάθεσή της συνεχίστηκε έως αργά το μεσημέρι χωρίς να ολοκληρωθεί, καθώς η ακροαματική διαδικασία διακόπηκε λόγω της προχωρημένης ώρας για να συνεχιστεί στις 26 Νοεμβρίου. Τότε θα δεχτεί ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης των κατηγορουμένων, ενώ απομένει και η κατάθεση της κοινωνικής λειτουργού του οργανισμού.

Στην πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου είχε καταθέσει ως πρώτη μάρτυρας η γιαγιά της ανήλικης και σύζυγος του 67χρονου κατηγορουμένου, η οποία επέμεινε ότι πρόκειται για υπερβολές του παιδιού και πως ουδέποτε έχουν συμβεί τέτοια γεγονότα.

Πάντως, στις 24 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Γυθείου περιγράφονται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η σεξουαλική κακοποίηση και οι ξυλοδαρμοί που υπέστη το κορίτσι από τον ιερέα, στο σπίτι του οποίου έμενε με τη μητέρα και τον παππού του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This