Συγκλονίζει η μητέρα της νοσηλεύτριας Δήμητρας Κορόζη: «Το παιδί μου έβγαλε έναν ρόγχο κι έσβησε ξαφνικά»

Must Read

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας μετά την είδηση ότι η 28χρονη Δήμητρα Καρόζη έχασε ξαφνικά τη ζωή της. Οικογένεια και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν πώς τα όμορφα καταγάλανα μάτια της νεαρής νοσηλεύτριας έκλεισαν για πάντα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, την προηγούμενη Πέμπτη.

Η νεαρή Δήμητρα που εργαζόταν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας και είχε αρραβωνιαστεί τον αγαπημένο της, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο στο Κέντρο Υγείας Ψαχνών, χωρίς τις αισθήσεις της και σφυγμό.

«Πήρε μία αναπνοή και έσβησε»

Η μητέρα της 28χρονης Δήμητρας, μίλησε στο Tlife για τον αναπάντεχο χαμό του παιδιού της: «Είχε πάει με τον αρραβωνιαστικό της εκεί στο κτήμα που έχουμε δίπλα έστρωνε ένα τραπεζόμαντηλο να βάλουν μία σίτα που κοσκινάνε τις ελιές. Ήταν έξω με τον αρραβωνιαστικό της ήταν χαρούμενη, μες τη τρελή χαρά να πάρουν τη σίτα για τις ελιές που κοσκινάνε τα φύλλα και ήρθε να πάρει και κάτι ρούχα από το σπίτι γιατί έμενε στο Φάρο Αυλίδας. Εκεί που έστρωσε το σεντόνι, βγάζει έναν ρόγχο, τα μάτια γούρλωσαν, έμειναν ανοιχτά . Πήρε μία αναπνοή και έσβησε. Δεν την προλάβαμε να φανταστείτε το Κέντρο Υγείας ήταν ένα λεπτό απόσταση. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος της».

Έφτιαχναν το σπιτικό τους

Η μοίρα επεφύλασσε σκληρό παιχνίδι στο νεαρό κορίτσι που προετοίμαζε τον γάμο της ευτυχισμένη: «Η Δήμητρα είχε αρραβωνιαστεί το καλοκαίρι που μας πέρασε και ετοιμάζονταν να παντρευτούν, φτιάχνοντας το σπιτικό τους. Εδώ και 6 μήνες εργαζόταν στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε εργαστεί ως νοσηλεύτρια στο κέντρο αποκατάστασης. Το κορίτσι μας δεν είχε κάποιο πρόβλημα που να την απασχολούσε, είτε οικονομικό ή κάτι άλλο. Εργαζόταν, έπαιρνε το μισθό της, και ο αρραβωνιαστικός της επίσης. Είχε χαρά που ετοίμαζαν το σπίτι τους, το βάφανε για να παντρευτούν».

Οπως αναφέρει η μητέρα της, η νεαρή νοσηλεύτρια δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι: «Αυτό μας εξέπληξε, με μία αναπνοή και έφυγε. Έσβησε σαν το κερί, όπως λέμε».

Τα αίτια θανάτου της Δήμητρας σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση είναι αδιευκρίνιστα ενώ η οικογένεια αναμένει το πόρισμα των τοξικολογικών και ογκολογικών εξετάσεων.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This