Βαριά «καμπάνα» 15.000 ευρώ σε βιομηχανία χρωμάτων για παράβαση κανόνων υγιεινής και απολύμανσης

Επιβλήθηκαν συνολικά πρόστιμα ύψους 162.550 ευρώ

Must Read

«Τσουχτερό» πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ επιβλήθηκε σε βιομηχανία παραγωγής χρωμάτων στην Περιφέρεια Αττικής, συνοδευόμενο από 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, για μη τήρηση αποστάσεων μεταξύ των εργαζομένων, καθώς και μη τήρηση κανόνων υγιεινής και απολύμανσης.

Αυτό συνέβη στο πλαίσιο των σαρωτικών ελέγχων την Τρίτη σε όλη τη χώρα, από τις αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΔΙΜΕΑ, ΕΑΔ, Δημοτική Αστυνομία, Περιφέρειες), για την αποφυγή της διάδοσης του νέου κορωνοϊού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, τα αρμόδια κλιμάκια διενήργησαν 50.582 ελέγχους και κατέγραψαν 1.616 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού. Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 162.550€ και κύρωση 15νθήμερης αναστολής λειτουργίας σε πέντε επιχειρήσεις.

«Βαριά» πρόστιμα της τάξεως των 1.500€, εξάλλου, επιβλήθηκαν και σε τέσσερις πωλητές λαϊκών αγορών, στην περιφέρεια Αττικής, οι οποίοι τιμωρήθηκαν και με αναστολή δραστηριότητας για 15 ημέρες, διότι δεν τηρούσαν τις αποστάσεις των πέντε μέτρων στους πάγκους τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This