Τα sms που έλαβε ο αδερφός της Άρτεμις περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση εξαφάνισής της

Σε ένα από τα μηνύματα του ζήτησαν να καταθέσει 5.000€ σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό

Must Read

Σε υπόθεση για… γερά νεύρα εξελίσσεται η εξαφάνιση της 19χρονης Άρτεμις Βασίλη, τα ίχνη της οποίας έχουν χαθεί από τις 16 Οκτωβρίου, με τον δικηγόρο της οικογένειάς της, Αναστάσιο Ντούγκα, να προχωρά σε αποκαλύψεις αναφορικά με τον αποστολέα του sms που δέχτηκε ο αδερφός της κοπέλας πριν από λίγες ημέρες.

Όπως είπε ο κ. Ντούγκας, ο αδερφός της 19χρονης είχε δεχτεί μήνυμα στο κινητό του από άγνωστο αποστολέα που έδειχνε μεγάλο ενδιαφέρον για την εξέλιξη της υπόθεσης και ρωτούσε αν η κοπέλα είχε βρεθεί, ωστόσο, όταν έλαβε αρνητική απάντηση, έστειλε κι άλλο sms, τονίζοντας ότι, αν είχε οποιαδήποτε πληροφορία, θα ειδοποιούσε την οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στην εξαφάνιση της Άρτεμης από το Κορωπί! Ποιος άρπαξε την 19χρονη; (video)

Τέσσερις ημέρες αργότερα και ενώ οι γονείς της Άρτεμις δεν είχαν κανένα νέο στοιχείο, ο αδερφός της έλαβε ακόμα ένα μήνυμα από τον ίδιο αριθμό. «Ο αδερφός της Άρτεμις δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό του που του έλεγαν πως, αν καταβάλει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ σε συγκεκριμένο τραπεζικό λογαριασμό, η αδερφή του θα επιστρέψει σπίτι. Φυσικά, τα μηνύματα δόθηκαν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Στη συνέχεια ζητήσαμε από τον άγνωστο να μας δώσει ένα σημάδι ότι η κοπέλα είναι καλά στην υγεία της, ωστόσο, σε απάντηση, εκείνος είπε ότι καταλαβαίνει πως το ποσό είναι μεγάλο, ρίχνοντάς το στα 2.500 ευρώ, προκειμένου η Άρτεμις να επιστρέψει», είπε ο δικηγόρος.

Μήνυση για εκβιασμό

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό, εντόπισαν τον αποστολέα. Πρόκειται για μια γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τα μηνύματα και έχουν ήδη προβεί σε μήνυση για εκβιασμό. Ο ρόλος της, όπως είπε, ερευνάται…

Παράλληλα, τόνισε ότι με τη βοήθεια του αδερφού της 19χρονης αξιολογούν πληροφορίες που θέλουν την κοπέλα να βρίσκεται σε τοποθεσία της Αττικής.

Από την πλευρά του, ο πατέρας της κοπέλας απηύθυνε ακόμα μία φορά έκκληση προς όλους να επικοινωνήσουν, έστω και ανώνυμα, σε περίπτωση που γνωρίζουν οτιδήποτε. «Ξέρω ότι το παιδί μου δεν έφυγε με τη θέλησή του. Δεν είχε λόγο να φύγει. Η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο», είπε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This