Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιος: «Ζήτω η ψευτοδημοκρατία του Κ. Μητσοτάκη»

«Η Χώρα μας σταδιακά παραδίδεται στα χέρια των Απάτριδων!»

Must Read

Επίθεση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το Πολυτεχνείο και την πορεία που έκανε το ΚΚΕ, εξαπολύει ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, με ανάρτησή του στο προσωπικό του ιστολόγιο.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα της ανάρτησης του Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας:

“ΖΗΤΩ Η ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!”

Η Χώρα μας σταδιακά παραδίδεται στα χέρια των Απάτριδων! Η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, με εργοδηγό τον Υπουργό κ. Νικ. Χαρδαλιά, και ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ οδηγεί τη Χώρα στην ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ! Σε λίγο καιρό η πείνα και η δυστυχία θα πνίξουν την Ελλάδα μας! Θα πούμε το «ψωμί, ψωμάκι», σύμφωνα με την λαϊκή έκφραση! Μας έκλεισαν στα σπίτια μας! Έκλεισαν τις επιχειρήσεις! Η αγορά κυριολεκτικά έχει νεκρωθή! Από που θα αντλήσει, λοιπόν, ο Έλληνας τα αναγκαία χρήματα για την συντήρηση του; Από την ΓΕΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΥΣΙΑ, που μας επιβάλλουν;

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη τα έβαλε με τον Θεό και με την Εκκλησία! Οι Σεβασμιώτατοι Αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος αποδέχθηκαν τα πάντα κατά τρόπο πανηγυρικό! ‘Εκλεισαν τους Ναούς! Έδιωξαν τον κόσμο! Και τώρα …….. καμαρώνουν για τα κατορθώματά τους! Η προδοσία της Πίστεως συνετελέσθη!

Ήλθε, λοιπόν, και η επέτειος του Πολυτεχνείου! Η 17η Νοεμβρίου ήταν μια ευκαιρία για την Κυβέρνηση να αποδείξει, ότι ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! Απηγόρευσε τις Λιτανείες στα Πανηγύρια των Αγίων της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας! Δεν επέτρεψε την λιτάνευση του Επιταφίου στους δρόμους των πόλεων! Έκλεισε τους Ναούς! Διέλυσε την Εκκλησία μας!

ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΟΛΑ ΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ! ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΓΙΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩ-ΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΕΦΘΑΣΑΝ ΟΙ ΤΟΥ κ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ!

ΖΗΤΩ, ΛΟΙΠΟΝ, Η ΝΟΘΕΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!
Ο λόγιος και ευλαβέστατος ιερεύς των Αθηνών π. Ιωάννης Διώτης, σε άρθρο του στην μαχητική Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ χθες γράφει: «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ». ΖΗΤΩ, ΛΟΙΠΌΝ, Η ΨΕΥΤΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

+ Ο πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος

Αίγιον, 23 Νοεμβρίου 2020

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

More Articles Like This