Δευτέρα 21/6/2021

Τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Αγρινίου απειλούν να το μετατρέψουν σε υγειονομική «βόμβα» τύπου Θεσσαλονίκης

Ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, παρότι δεν πληροί καμία από τις σχετικές προϋποθέσεις

Σε υγειονομική «βόμβα» εξελίσσεται το Νοσοκομείο Αγρινίου που ορίστηκε ως νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό, παρότι δεν πληροί καμία από τις σχετικές προϋποθέσεις.

Αυτό καταγγέλλουν τόσο οι νοσοκομειακοί γιατροί του Αγρινίου όσο και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης. «Η κυβέρνηση άφησε ένα νοσοκομείο αναφοράς να μετατραπεί σε υγειονομική βόμβα, χωρίς γρήγορα τεστ, χωρίς μοριακό αναλυτή, χωρίς προσωπικό. Η επιχειρησιακή ανεπάρκεια της κυβέρνησης έχει οδηγήσει σε σοβαρότατο κίνδυνο διασποράς, με δυσμενή αποτελέσματα για προσωπικό, ασθενείς και πολίτες», σχολιάζει σχετικά ο πρώην υφυπουργός.

Η ανακοίνωση των Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτωλοακαρνανίας κάνει λόγο για τραγικές ελλείψεις και μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία του νοσοκομείου, που καλείται να συνδράμει τους 100.000 και πλέον κατοίκους του Αγρινίου και των περιχώρων.

Ακούει ο υπουργός Υγείας ή θέλει να βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να έχει κι άλλη… Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά στη δυτική Ελλάδα; Είναι στο παρά πέντε να συμβεί το ίδιο και στο Αγρίνιο.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ